Besøg vores fysiske butik i Slangerup

CreateArt er en af de mest velassorteret butikker i Danmark med salg af kunstnerartikler til såvel nybegynderen som den erfarne kunstner. I butikken bliver du modtaget med personlig rådgivning og høj faglig ekspertise. Her finder du et stort udvalg af kunstnerfarver, studiefarver, akrylmaling, akvarel, lærreder, pensler m.m. 

Hos CreateArt vil du altid blive mødt med oprigtig interesse og få personlig rådgivning til alle dine kreative projekter. Vi har stor faglig ekspertise og kan hjælp dig med at vælge de rigtige materialer. Oplev en service udover det sædvanelige og gå på opdagelse i de inspirerende omgivelser.

Åbningstider

Onsdag, torsdag og fredag kl. 11-17

Ferielukket til og med den 2. januar 2024

Ekstraordinær service hos CreateArt

Shop når det passer dig! Kontakt os på 21 82 88 28, så aftaler vi et tidspunkt.

Du får butikken næsten for dig selv. På hverdage uden for åbningstid, aftener og weekender efter aftale.

Gratis parkeringspladser lige ved døren og kun få minutters gang fra busstoppested. 

Shop - website - 2022

Kunstnerartikler

CreateArt forhandler et stort, bredt sortiment af kunstnerartikler til såvel hobby som professionelt brug. Høj kvalitet indenfor studie- og kunstnerfarver, akrylmaling, oliemaling, tegneartikler, akvarel, lærred, malebunde, papir, pensler og tilbehør til dine kreative projekter.

Test materialer inden køb

Besøger du butikken i Slangerup er du meget velkommen til at afprøve et udvalg af materialer helt GRATIS, inden du beslutter dig for at købe. 

Inspirerende omgivelser

Se den store udstilling af malerier og skulpturer, når du går på opdagelse i butikken. CreateArt byder på et kreativt pusterum med kaffe og the, så du kan fordybe dig i udtryk og materialer.

Gå gerne en tur i det naturskønne område og lad dig inspirere af et rigt dyreliv ved skov og mose. 

Akrylmaling

CreateArt forhandler alle de kendte mærker som GOLDEN, Amsterdam, Maimeri, Galleria fra W&N, Schmincke og System3 fra Daniel Rowney. 

Powertex

Den ultimative produktlinje til dine mixed media projekter, billeder og skulpturer. CreateArt er importør af Powertex til Danmark og Sverige.

Alcohol Ink

Pinata alcohol ink er en 1.klasses alkohol ink med en uovertruffen farvepigmentering. Prøv den på Nara- og Yupopapir, Ampersand boards, lærred, glas, keramik m.m.

Pensler

Oplev det store udvalg af pensler til alle formål. Akvarelpensler, pensler til oliemaling og akryl, specialpensler og meget andet tilbehør.

Akvarel

Se de smukke akvarelfarver fra Schmincke, Daniel Smith, Maimeri og W&N. Stort udvalg af akvarelpapir og -blokke samt tilbehør til akvarel.

Malebunde

Vælg mellem forskellige malebunde til hvert sit medie. Alt fra basic til høj kvalitets lærred, canvas, Ampersand boards og lærredsblokke.