Få et smugkig ind i CreateArt Academy med gratis inspiration

I det gratis inspirations materiale vil du få en video-rundtur på CreateArt Academy, så du kan se hvordan kunstskolen er bygget op og hvor let, du finder rundt. Samtidig får du adgang til et udpluk af gratis kurser, hvor du kan følge med trin-for-trin.

Det gratis inspirations materiale består af tre dele

Du vil få et smugkig på nogle af de mange inspirerende og lærerige videoer, du får adgang til som medlem.

CreateArt Academy

I denne video-rundtur får du et indblik i hvordan medlemssiden er bygget op, hvad CreateArt Academy kurserne har at byde på og hvor nemt du finder rundt.

Zebra på sort

Få adgang til hele malekurset "Zebra på sort". Se hvordan kursusmodulerne er bygget op og mal med trin-for-trin. Tegn nemt motivet op på lærred og lær hvordan du laserer med ink.

Grisaille maleteknik

Lær hvordan du anvender gråtoner som undermaling. På den måde kan du koncentrere dig om at få tonerne på plads uden at tænke på farvevalget.

CreateArt

“Det er også den eneste onlinemalerskole, der har så mange film med teknikker og metoder, som er det vigtigste at have på plads, når man gerne vil videre med sine egne produktion af malerier 👏

Kan kun anbefale denne onlinemalerskole, efter jeg har afprøvet en del andre. Det er bare den bedste med seriøs og professionel undervisning 💕”

Feedback på CreateArt Academy

CreateArt

“Jeg er allerede godt i gang med flere ting på maleskolen. Ja, jeg kan næsten ikke være i mig selv, af begejstring over hvor fantastisk den er.

En super god måde i har valgt, at lave temaet teknikker på, og så synes jeg der er utrolig mange muligheder for at lære nyt”

Feedback på CreateArt Academy

CreateArt

“Tusen hjertelig takk for at du laget disse teknikk videoene og kursene. Jeg har gått på mange kurs hos andre dyktige kunstnere fra hele verden men jeg må si at du er helt unik og utrolig god til å lære bort og inspirerer ihvertfall meg til å åpne opp og tørre å ta et steg videre.

Tusen takk fra hele mitt hjerte for at du åpner nye dører for meg ved å gjøre det du er god på! ”

Feedback på CreateArt Academy