René Lurger-Amelung

Er indehaver af CreateArt og varetager den daglige drift af butikken. Det er René, du møder i den fysiske butik, hvor han vil hjælpe dig med at udvælge de rette materialer til DIN kunst.

René Amelung har kontakten til vore leverandører og holder sig løbende opdateret med alt, hvad der rør sig i branchen. Det kan være nyt om materialer, nye udtryksformer og de sidste nye trends.

Det vil ofte være René, du får i telefonen, når du kontakter CreateArt. Han kan til enhver tid hjælpe dig med eventuelle tekniske spørgsmål om netbutikken og leverancer. Har du specifikke ønsker om varer, der ikke findes i butikken, vil René hjælpe med at skaffe varen eller henvise dig til en anden leverandør.

Kunst og kreativitet

René Amelung er selv dedikeret til den kreative proces og skaber skulpturer og homedeco med Powertex produktlinjen. Tilgangen til kunsten er eksperimenterende og må gerne have et touch af humor. Han er certificeret Powertex underviser i Belgien og varetager kontakt og diplomuddannelse af undervisere i Danmark og Sverige. 

Teknik og videoproduktion

Til online kunstskolen CreateArt Academy producerer René videofilm og lægger stor vægt på, at kursisterne oplever en høj kvalitet af det digitale materiale. Der bruges derfor mange timer i studiet for at producere og redigere råmaterialet fra underviserne.


Online - profil Rene - 4.3