Abstrakt med Powertex

Dato: Lørdag den 1. juni 2024
Tid: 10.00 – 15.00
Underviser: Vivi Amelung

Giv dit maleri et helt nyt udtryk

Kurset er for dig, der elsker abstrakte malerier med lækker struktur og 3D effekter.

Har du et par lærreder stående, der trænger til nyt liv? Så kom med på kurset og lær hvordan, du nemt kan give dem en makeover med Powertex.

Det kan være du er gået lidt træt i malerierne og måske har sat dem væk til en dag, inspirationen dukker op igen. Nu skal du ikke vente længere!

Tag malerierne under armen og kom med på kurset, hvor du har mulighed for at skabe et nyt spændende udtryk og får hjælp til at komme videre.

Kurset

Vi tager udgangspunkt i dit maleri og arbejder videre med det, du er mest tilfreds med. Det kan være de farver, du har valgt, former du har skabt eller en idé, du gerne vil forfølge. 

Du vil få en kort introduktion til nogle få Powertex produkter, der kan kickstarte processen - og så får vi en snak om, hvordan du kan skabe balance i det abstrakte maleri.

 Materialer

Du har mulighed for at booke kurset med og uden materialer. Vælger du kurset inkl. materialer, har du frit brug af basismaterialer under kurset for kun 495 kr. ekstra.

Basismaterialer 

  • Powertex Universal Medium (alle farver)
  • Bister (alle farver)
  • Powertex Easy 3D Flex
  • 3D Sand & Balls
  • Akrylmaling i studiekvalitet

Medbring selv

1-2 gamle lærreder. Du vil komme længere med processen, hvis malerierne ikke bliver for store.

Pensler, spartler, aftørringspapir/klude og gummihandsker, maletape og evt. papir, stof el. andre emner, du har lyst til at implementere i dine projekter.
Har du Powertex produkter stående på hylden, så tag dem med som supplement til basispakken. Ønsker du ikke at benytte dig af tilbuddet med basispakken, medbringer du selv alle farver og medier.

Forplejning

Vi sørger for kaffe/the, lidt til den søde tand og frugt under kurset. Medbring selv frokost og øvrige drikkevarer.

Priser

Prisen for kurset eksklusiv materialer er 1.500 kr.

Prisen for kurset inklusiv basismaterialer er 1.995 kr. 

Inspiration & stemningsbilleder

Billederne er beskåret til kvadrat format.