Malehold - torsdag formiddag

Datoer: 19/9, 3/10, 17/10, 31/10, 14/11, 28/11 og 5/12 2024.
Tid: kl. 10-14
Underviser: Vivi Amelung

Mal det der gør dig glad og gør torsdagen til den bedste dag på ugen. 

Holdet er for dig, der gerne vil have et forløb med undervisning og tid til at øve hjemme - eller mere luft i kalenderen.

Vi mødes ca. hver 2. torsdag* i atelieret medbringende egne materialer. På maleholdet kan du male lige præcis det, du har lyst til og få hjælp undervejs i din maleproces. Vi starter med ca. 20 min. fælles undervisning, hvor du er med til at vælge temaet (farver, lys/skygge, maleteknikker etc.) Herefter fortsætter vi med individuel sparring.

*Se venligst datoer øverst på siden.

Ta’ dine malerier under armen og få sparring og individuel vejledning til at komme videre. Har du lyst til at gå i gang med et nyt maleri, er du også meget velkommen til at starte helt op fra bunden på det hvide lærred. Jeg har masser af idéer og forskellige oplæg, som du kan gå i gang med, hvis du mangler inspiration.

Alle er velkomne - uanset erfaring og malestil. Holdet er på max 6 personer og for dig der maler med akrylmaling el. oliemaling uden lugt (eks. Cobra fra Amsterdam).

Materialer

Medbring selv egne materialer, akrylmaling og pensler, køkkenrulle el. klude samt lærred. Vil du have hjælp til at male efter et forlæg, så medbring også print eller foto.

Forplejning

Vi sørger for kaffe/the og lidt til den søde tand under kurset.

Priser

Prisen er kun kr. 1.900,- for alle 7 gange.

Tilmeld dig og betal kurset her

Inspiration & stemningsbilleder