Fysiske kurser og workshops hos CreateArt

På vores fysiske kurser får du personlig sparring og nærvær med engagerede undervisere og andre kursister. Her er der fokus på små eksklusive hold, hvor der er mere tid til dig samtidig med at du kan mærke nærværet og energien i fællesskabet med andre kursister. 

Gå på opdagelse i kursusoversigten

På vores kurser kommer vi gennem hele maleriets opbygning og ender ofte med et unikt kunstværk, som du kan tage med hjem. Der er kurser for alle - uanset erfaring.

De fysiske kurser afholdes af Vivi Amelung og vores andre dygtige, engagerede undervisere. Prisen per kursus afhænger af kursets indhold og længde.

Modern abstract art

På kurset gir' vi den max gas med et moderne abstrakt udtryk på stort lærred.
Weekend kursus for alle
1 plads tilbage

Se mere og tilmeld dig her

Freestyle - torsdage kl. 17-20

Mal i atelieret de dage der passer dig og få personlig sparring og hjælp til at dit maleri.
Alle er velkomne uanset malestil og niveau.
Hold på max 8 deltagere. 

Se mere og tilmeld dig her

Sommerkursus uge 28

Mal dig glad på det populære sommerkursus, hvor temaet i år er ekspressivt og eksperimenterende. Hold på kun 8 deltagere.
Alt optaget

Se mere og tilmeld dig her

Malehold hver 2. torsdag

Mal det du brænder for og få individuel vejledning undervejs. 7 undervisningsdage på et lille formiddagshold, hvor alle kan deltage.
Alt optaget

Se mere og tilmeld dig her

Weekendkursus i august

Skab abstrakte billeder med eksklusive materialer. Du bliver den første til at lære om de nyeste teknikker med inspiration fra Frankfurt.
Hold på max 8 deltagere

Se mere og tilmeld dig her

Fysiske kurser hos CreateArt

Stort lyst kursuslokale - små hold og tid til DIG

Alle fysiske kurser afholdes i trygge omgivelser på Industrivej 22 F i Slangerup. Kursuslokalet er indrettet med 8-10 staffeli-pladser, borde, stole og opbevaringsplads til dine materialer. Vi har 130m2 at boltre os på, så der er god plads til store armbevægelser og et gulv, der kan tåle at blive brugt. I lokalerne er der plads til kørestolsbrugere og du kan parkere lige ved døren. 

Det praktiske omkring booking 

Når du har valgt dit fortrukne kursus, klikker du videre til booking og afslutter bestillingen ved at betale kursusgebyret. Pladsen er først booket, når betalingen er modtaget af CreateArt.

Du vil få tilsendt et velkomstbrev med bekræftelse på mail umiddelbart efter din betaling. Er kurset eksklusiv materialer, vil du ligeledes få en materiale oversigt tilsendt.

Notér gerne dit telefonnummer på tilmeldingsblanketten, så vi har en ekstra mulighed for at kontakte dig, såfremt der skulle ske ændringer. 

Tilmelding er bindende og pengene gives ikke retur, hvis man ikke kan deltage på kurset alligevel. Pengene gives dog retur, hvis CreateArt aflyser kurset.

Faciliteter

I køkkenet har du adgang til køleskab, microbølge- og miniovn, vandkoger, opvaskemaskine og service. Når du har brug for lidt frisk luft, kan du gå en tur i de naturskønne omgivelser tæt på skov og mose, der byder på et rigt dyreliv.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i atelieret