Fysiske kurser og workshops hos CreateArt

På vores fysiske kurser får du personlig sparring og nærvær med engagerede undervisere og andre kursister. Her er der fokus på små eksklusive hold, hvor der er mere tid til dig samtidig med at du kan mærke nærværet og energien i fællesskabet med andre kursister. 

Gå på opdagelse i kursusoversigten

På vores kurser starter vi fra bunden og ender med et færdigt stykke kunst, som du kan tage med hjem. De fysiske kurser afholdes af Vivi Amelung og vores andre dygtige, engagerede undervisere. Prisen per kursus afhænger af kursets indhold og længde.

Akvarel for øvede, del 2

Kom endnu videre med akvarelmaleriet
og dyk ned i alle teknikkerne.

Se mere og tilmeld dig her

Sommerkursus

En uge med fordybelse og maleglæde hvor vi udforsker det intuitive maleri.

Se mere og tilmeld dig her

Sommer Akvarel

Lær hvordan du arbejder med skitser og indfanger stemningen som starten på akvarel.

Se mere og tilmeld dig her

Freestyle - Malehold

Få hjælp til at komme videre med dit maleri.
Vælg de dage der passer dig.

Se mere og tilmeld dig her

Akvarel for øvede, del 3

Kurset er en fortsættelse af forløbet med  Akvarel for øvede, del 2.

Se mere og tilmeld dig

Akademiets Workshops

Workshops er for dig, der gerne vil lære nyt og udvikle dine færdigheder. Vores workshops bliver afholdt flere gange om året og der bliver løbende lagt nye datoer op. Prisen per workshop kr. 298,- inkl. alle materialer (ekskl. lærred).

Lær at male pels

Skab endnu flottere og mere
realistiske malerier af dyr.

Se mere og tilmeld dig her

Abstrakt med collage

Start op med collage af designpapir
og skab abstrakte malerier.

Se mere og tilmeld dig her

Cyanotype - fotografisk trykteknik

Lær at skabe smukke og sjove lystryk
med skyggespil og plantedele.

Se mere og tilmeld dig her

Fysiske kurser hos CreateArt

Stort lyst kursuslokale - små hold og tid til DIG

Alle fysiske kurser afholdes i trygge omgivelser på Industrivej 22 F i Slangerup. Kursuslokalet er indrettet med 8-10 staffeli-pladser, borde, stole og opbevaringsplads til dine materialer. Vi har 130m2 at boltre os på, så der er god plads til store armbevægelser og et gulv, der kan tåle at blive brugt. I lokalerne er der plads til kørestolsbrugere og du parkering lige ved døren. 

Det praktiske omkring booking 

Når du har valgt dit fortrukne kursus, klikker du videre til booking og afslutter bestillingen ved at betale kursusgebyret. Pladsen er først booket, når betalingen er modtaget af CreateArt.

Du vil få tilsendt et velkomstbrev med bekræftelse på mail umiddelbart efter din betaling. Er kurset eksklusiv materialer, vil du ligeledes få en materiale oversigt tilsendt.

Notér gerne dit telefonnummer på tilmeldingsblanketten, så vi har en ekstra mulighed for at kontakte dig, såfremt der skulle ske ændringer. 

Tilmelding er bindende og pengene gives ikke retur, hvis man ikke kan deltage på kurset alligevel. Pengene gives dog retur, hvis CreateArt aflyser kurset.

Faciliteter i lokalet

I køkkenet har du adgang til køleskab, microbølge- og miniovn, vandkoger, opvaskemaskine og service. Når du har brug for lidt frisk luft, kan du gå en tur i de naturskønne omgivelser tæt på skov og mose, der byder på et rigt dyreliv.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i atelieret