Vivi Amelung

En del af Vivi Amelungs kunstneriske virke er at formidle kunstens mange glæder gennem kurser indenfor maling og tegning. Kurserne spænder over forskellige udtryksformer - fra det naivistiske og abstrakte maleri til det klassiske og naturalistiske udtryk.

Hun underviser i forskellige genre og maleteknikker - henvendt til såvel nybegyndere som øvede. Med stort, fagligt kendskab til produkter, farver, maleredskaber og teknikker guides du gennem alle maleriets faser.

Vivi Amelung er uddannet Golden Artist Educator i New Orleans og specialist indenfor farver og medier. Er certificeret Powertex underviser i Belgien og deltager løbende på kurser i ind- og udland.

Med egne ord

Min passion for at male tog fart tilbage i 2003, hvor det levende lærred var min malegrund. Jeg var dybt fascineret af de fantastiske kunstværker, der blev malet på ansigter og kroppe, hvilet inspirerede mig til at prøve kræfter med denne kunstart. Det førte mig til VM i face- and bodypaint, hvor jeg i 2011 opnåede en 6. plads ved VM i Østrig.

Interessen for maleriet er taget til gennem årene, og det levende lærred har mere og mere fået lov til at vie pladsen for billedkunsten. Jeg udstiller fast på Kunstsamlingens galleri og på Galleri Blue Light i Sverige, hvor jeg i 2017 blev tildelt den jurybedømte kulturpris for det bedste udenlandske bidrag.

Portræt Vivi 350x350