Elisabeth Frank

Elisabeth Frank er multikunstner med en forkærlighed for mixed media verdenens uendelige muligheder. Elisabeth udstiller sine værker på b.la. Kvinder og Kunst, skaber dekorativt homedeco og er én af de kreative hovedkræfter hos CreateArt.

Med egne ord

Art Journal er på mange måder blevet en stor del af min kreative verden. Jeg har mange jern i ilden. Jeg maler, strikker, laver kort og scrapbooking og meget andet. MEEEN når jeg virkelig skal hygge mig, er det mine Art journals, jeg finder frem (har nok gang i fem-seks stykker).

Jeg er vældig glad for mixed media, og bruger flittigt af alt hvad jeg kan få mine fingre i. Mine fortrukne værktøjer er stencils, stempler og penne i forskellige tykkelser. Jeg har en god stor samling og jeg elsker det hele.

Jeg elsker at eksperimentere, og med alle de hobbies jeg har, har jeg rig mulighed for at forene flere af dem i mine Art journals. Jeg synes det er fantastisk at slippe tøjlerne og gi den gas med farver og strukturer, men holder dog også af de mindre vilde udtryk i afstemte farver. Og det er lige præcis det, jeg synes Art Journal handler om. At slippe tøjlerne og hygge sig maksimalt.

Elisabeth 2