Der står ildsjæle bag

Vi har lagt hjerteblod i at skabe CreateArt - Danmarks mest inspirerende kunst univers.

Et frirum hvor du kan udleve din egen kreative passion og fordybe dig i det, du brænder for.

Det er en proces, der altid er i rivende udvikling. Vi drives af den helt særlige ild, der brænder i kroppen for at skabe  - simpelthen fordi, vi ikke kan lade være.

René Amelung

Er ansvarlig for butikken, hvor han møder dig med personlig rådgivning og faglig ekspertise. Når der optages videoer til CreateArt Academy, står René for filmproduktionen til online universet.

I atelieret fordyber René sig i skulpturarbejde og skaber figurer med humør og kant.

Vivi Amelung

Er multikunstner og underviser på fysiske kurser hos CreateArt. Hun har skabt online kunstskolen CreateArt Academy og er altid i fuld gang med at udvikle nye kurser til medlemmerne. 

Vivi er uddannet farveekspert, GOLDEN Artist Educator og Powertex International Educator.

Vivi og Rene

Hvem er vi?

Vivi og René Amelung - Ildsjælene bag CreateArt

Siden 2003 har vi arbejdet på at skabe oplevelser for kunderne i Danmarks Storcentre og for virksomheders ansatte. Et glødende engagement for at udvikle nye idéer og glæden ved at opleve, hvordan aktiviteterne er blevet modtaget. At gøre en forskel og se, hvordan familier, venner og kollegaer har nydt et kreativt frirum og samværet med hinanden. 

Er det en luksus at arbejde af lyst? Måske, men det er dét, der gør det muligt og langt sjovere, at dedikere de fleste timer i døgnet til fortsat at kunne forfølge vore drømme. 

Netværket

Vi er så heldige, at være omgivet af dejlige mennesker, der kun vil os det bedste. Bekendtskaber vi b.la. har fået gennem vort kunstneriske virke. Du kan møde nogle af dem her i vort kreative univers. Kunstnere vi arbejder sammen med omkring kurser samt kunder og kursister der gerne vil fortælle om deres gode oplevelser og dele ud af deres erfaringer. 

En stor tak

til alle jer, der gør det muligt for os, at bære ilden videre.