Der står ildsjæle bag 

Vi drives af den helt særlige ild, der brænder i kroppen for at skabe og udvikle

- simpelthen fordi, vi ikke kan lade være.

Du kender det sikkert selv. Når du er i dit kreative rum - fuldstændig opslugt uden at bemærke, hvordan tiden bare flyver afsted. Fordybet i processen uden at fornemme, hvad der sker omkring dig. Du er tilstede lige her, hvor hjertet banker og kreativiteten folder sig ud.

Hvem er vi?

Vivi og René Amelung - Ildsjælene bag CreateArt

Siden 2003 har vi arbejdet på at skabe oplevelser for kunderne i Danmarks Storcentre og for virksomheders ansatte. Et glødende engagement for at udvikle nye idéer og glæden ved at opleve, hvordan aktiviteterne er blevet modtaget. At gøre en forskel og se, hvordan familier, venner og kollegaer har nydt et kreativt frirum og samværet med hinanden. Det er det hele værd. De søvnløse nætter og sorte rande under øjnene, når nye idéer fødes og føres ud i livet.

Er det en luksus at arbejde af lyst? Måske, men det er dét, der gør det muligt og langt sjovere, at dedikere de fleste timer i døgnet til fortsat at kunne forfølge vore drømme. 

Netværket

Vi er så heldige, at være omgivet af dejlige mennesker, der kun vil os det bedste. Bekendtskaber vi b.la. har fået gennem vort kunstneriske virke. Du kan møde nogle af dem her i vort kreative univers. Kunstnere vi arbejder sammen med omkring kurser samt kunder og kursister der gerne vil fortælle om deres gode oplevelser og dele ud af deres erfaringer. 

En stor tak

til alle jer, der gør det muligt for os, at bære ilden videre.


Dit kreative kunstunivers

Vi har lagt hjerteblod i at skabe Danmarks mest inspirerende kunstunivers. Et unikt sted hvor kunsten og kreativiteten får lov at blomstre og udvikle sig. Vort mål er at give dig den ultimative oplevelse, så du kan komme videre med din kunst. Mød os her på online akademiet eller i vore fysiske lokaler i Slangerup (atelier og butik). www.createart.dk

Vivi Amelung

Indehaver af CreateArt, Kunstner og underviser


René Lurger-Amelung

Indehaver af CreateArt og butiksansvarlig