CreateArt Academy - Dit kunstneriske univers

Drømmer du om at udleve din passion for at male, tegne eller skulpturere?

Så kom med på kunstskolen CreateArt Academy og lær det hele online i dit eget tempo. Uanset om du er nybegynder eller erfaren kunstner, kommer du godt fra start og vil udvikle dine kunstneriske evner. 

Få inspiration til at prøve noget nyt og lære alt det faglige, der gør dig endnu bedre til at skabe den kunst, du brænder for. Følg kurserne og få hjælp undervejs til at komme videre med dine malerier og kreative projekter.

  • Mal med akrylmaling, akvarel, ink og olie
  • Lær alt om farver og materialer
  • Prøv nye spændende udtryk og medier

CreateArt Academy er for dig, der ønsker at udleve din kreative passion og være en del af et positivt fællesskab. Du bliver ikke begrænset af en bestemt stilart eller måde at male på. Til gengæld får du værktøjskassen fyldt op med alt det faglige, der hjælper dig videre med at udvikle din egen stil, så du kan udtrykke dig både abstrakt og figurativt.

Skærmbillede 2022-03-16 120354

Din passioneret underviser

Mit navn er Vivi Amelung og jeg glæder mig til at være din guide på din kreative rejse.

Jeg har arbejdet professionelt som kunstner siden 2003 og har hovedet fuld af idéer. Jeg udforsker alt fra det figurative til det abstrakte udtryk. Så uanset hvilken stilart du brænder for, kan jeg hjælpe dig videre med positiv energi og pædagogisk læring.

Min uddannelse som farveekspert og certificeret underviser fra GOLDEN, New Orleans og Powertex, Belgien har givet mig en stor faglig viden, som jeg gerne vil dele med dig.

Jeg elsker at udfordre mig selv med forskellige udtryk og medier. At gå på opdagelse i kunstens kringelkroge og få inspiration til min helt egen personlige stil som du kan se et glimt af på www.viviamelung.com

Vivi - beskåret
CreateArt

“Det er også den eneste onlinemalerskole, der har så mange film med teknikker og metoder, som er det vigtigste at have på plads, når man gerne vil videre med sine egne produktion af malerier 👏

Kan kun anbefale denne onlinemalerskole, efter jeg har afprøvet en del andre. Det er bare den bedste med seriøs og professionel undervisning 💕”

Feedback på CreateArt Academy

CreateArt

“Jeg er allerede godt i gang med flere ting på maleskolen. Ja, jeg kan næsten ikke være i mig selv, af begejstring over hvor fantastisk den er.

En super god måde i har valgt, at lave temaet teknikker på, og så synes jeg der er utrolig mange muligheder for at lære nyt”

Feedback på CreateArt Academy

CreateArt

“Tusen hjertelig takk for at du laget disse teknikk videoene og kursene. Jeg har gått på mange kurs hos andre dyktige kunstnere fra hele verden men jeg må si at du er helt unik og utrolig god til å lære bort og inspirerer ihvertfall meg til å åpne opp og tørre å ta et steg videre.

Tusen takk fra hele mitt hjerte for at du åpner nye dører for meg ved å gjøre det du er god på! ”

Feedback på CreateArt Academy