CreateArt Academy - Dit online kursusunivers

Drømmer du om at udleve din passion for at male, tegne eller skulpturere?

Så kom med på kunstskolen CreateArt Academy og lær det hele i dit eget tempo. Uanset om du er nybegynder eller erfaren kunstner, kommer du godt fra start og vil udvikle dine kunstneriske evner. 

Du vil få personlig sparring og hjælp til at forme dit eget personlige malesprog. Lære alt om farver og hvordan du kommer videre med dit maleri. På CreateArt Academy er du ikke begrænset af en bestemt malestil. Spring ud i det ekspressive og abstrakte udtryk eller lær alle teknikkerne, der gør dig i stand til male vellignende portrætter. 

CreateArt Academy er for dig, der vil inspireres til at prøve noget nyt og lære alt det faglige. Mal med akrylmaling, akvarel, ink og olie. Prøv nye spændende udtryk og materialer. Kom i gang med at tegne og lær om alt det fundamentale, der gør dig endnu bedre til at skabe den kunst, du brænder for.

Som medlem får du adgang til mere end 450 videoer, der vil opgradere dine færdigheder og hjælpe dig videre på din malerejse. Alle videoer optages og redigeres professionelt, så du får den bedste kvalitet i billede og lyd.

Mød Vivi Amelung og bliv introduceret til CreateArt Academy

Bliv medlem i dag og få adgang til mere end 450 videoer

CreateArt Academy er for dig, der ønsker at udleve din kreative passion og være en del af et positivt fællesskab. Du bliver ikke begrænset af en bestemt stilart eller måde at male på. Til gengæld får du værktøjskassen fyldt op med alt det faglige, der hjælper dig videre med at udvikle din egen stil. 

Lær alt om farver, kompositioner, teknikker og malemetoder - så du kan udtrykke dig både abstrakt og figurativt. CreateArt Academy er meget mere end et online forløb. Du kan møde os til fysiske medlemsarrangementer og være med til at forme kunstskolen, så du får endnu mere glæde at dit medlemskab.

Som medlem får du adgang til:

 • Malekurser du kan følge trin-for-trin
 • Teknikvideoer med tips og inspiration
 • Stort leksikon om kunstnerartikler 
 • Abstrakte og figurative malekurser
 • Tegning og kompositionslære
 • Mixed media og collage
 • Skulpturkurser og homedeco
 • Sparring og hjælp til at komme videre
 • Invitation til fællesudstillinger
 • Livechat, webinar og workshops
 • Medlemsforum og FB gruppe
 • 15% rabat på kunstnerartikler
Skærmbillede 2022-03-16 120354

Din passioneret underviser

Mit navn er Vivi Amelung og jeg glæder mig til at være din guide på din kreative rejse.

Jeg har arbejdet professionelt som kunstner siden 2003 og har hovedet fuld af idéer. Jeg udforsker alt fra det figurative til det abstrakte udtryk. Så uanset hvilken stilart du brænder for, kan jeg hjælpe dig videre med positiv energi og pædagogisk læring.

Min uddannelse som farveekspert og certificeret underviser fra GOLDEN, New Orleans og Powertex, Belgien har givet mig en stor faglig viden, som jeg gerne vil dele med dig.

Jeg elsker at udfordre mig selv med forskellige udtryk og medier. At gå på opdagelse i kunstens kringelkroge og få inspiration til min helt egen personlige stil som du kan se et glimt af på www.viviamelung.com

Vivi - beskåret
CreateArt

“Det er også den eneste onlinemalerskole, der har så mange film med teknikker og metoder, som er det vigtigste at have på plads, når man gerne vil videre med sine egne produktion af malerier 👏

Kan kun anbefale denne onlinemalerskole, efter jeg har afprøvet en del andre. Det er bare den bedste med seriøs og professionel undervisning 💕”

Feedback på CreateArt Academy

CreateArt

“Jeg er allerede godt i gang med flere ting på maleskolen. Ja, jeg kan næsten ikke være i mig selv, af begejstring over hvor fantastisk den er.

En super god måde i har valgt, at lave temaet teknikker på, og så synes jeg der er utrolig mange muligheder for at lære nyt”

Feedback på CreateArt Academy

CreateArt

“Tusen hjertelig takk for at du laget disse teknikk videoene og kursene. Jeg har gått på mange kurs hos andre dyktige kunstnere fra hele verden men jeg må si at du er helt unik og utrolig god til å lære bort og inspirerer ihvertfall meg til å åpne opp og tørre å ta et steg videre.

Tusen takk fra hele mitt hjerte for at du åpner nye dører for meg ved å gjøre det du er god på! ”

Feedback på CreateArt Academy