Kunstskolen 

CreateArt Academy

Spring ud i dit nye kreative eventyr og få ny inspiration & maleglæde ind i livet


Deltag på fysiske kurser eller få undervisning online

Vi glæder os til at byde dig velkommen på kunstskolen, hvor du vil blive mødt af engagerede og dygtige undervisere, der brænder for at hjælpe dig videre med din kunst.

Vælg mellem en stor palette af malekurser, tegnekurser, akvarelkurser og skulpturarbejde. Har du lyst til at male abstrakt eller figurativt, lære nye teknikker og opgradere dine færdigheder - så er det måske nu, du skal forkæle dig selv med et kreativt pusterum.

Uanset om du er nybegynder eller øvet, vil du få inspiration og sparring til at udleve dine drømme. Gå på opdagelse i kunstskolen og bliv en del af et positivt fællesskab, hvor alle er velkomne.

Du kan frit vælge, om du har lyst til at deltage på kurser i atelieret - eller om det er mere bekvemt for dig, at følge kurserne online i dine egne, hjemlige omgivelser.

Tag med på rejsen og oplev hvordan du vil blomstre som kunstner

Ikke alle drømmer om en karriere som fuldtidskunstner. De fleste starter deres kreative eventyr med lysten til at skabe og nyde processen. Uanset hvor du er på din malerejse og hvor den bringer dig hen, vil du udvikle din kreativitet og dine færdigheder.

CreateArt Academy hjælper dig med at lære det visuelle sprog. At udtrykke følelser, stemninger og åbne op for din kreativitet. 

Mød dine undervisere hos CreateArt Academy

Vi lægger stor vægt på, at du får en fantastisk oplevelse og et boost til at udvikle dine kunstneriske evner i selskab med vores engagerede og fagligt dygtige undervisere. De fysiske kurser afholdes i atelieret, hvor der er højt til loftet og rigtig god plads. Du vil blive guidet i din egen kreative proces, da undervisningen tager udgangspunkt i den enkelte og i et tempo, hvor alle kan være med. Der vil være tid til fordybelse og individuel sparring.

Vivi Amelung

Akryl - Olie - Mixed Media - Powertex

Kamilla Ruus

Akvarel

Tina Lund

Skulpturarbejde med Powertex

Natalia Watts

Tegning - Akryl - Olie

Elisabeth Frank

Mixed Media

René Lurger-Amelung

Powertex - Homedeco - Hobby