Skulptur kursus med Powertex

Dato: 29. januar 2022
Tid: 9.30 – 15.30
Underviser: Tina Lund

 

Skab din helt egen unikke skulptur med Powertex og lad kreativiteten være din guideline.

Uanset om du ønsker at skabe figurer eller dyr, er det nemt at komme i gang med skulpturarbejdet, når du anvender Powertex.

Figuren bygges op omkring et skelet af ståltråd, der formes med staniol og maletape. Med Powertex Stoneart og universal mediet blander du, en lufttørrende ler der arbejdes ovenpå skelettet. For at opnå det bedste resultat har Tina forberedt et forløb, der følges trin-for-trin.

Når du har grundfiguren på plads, kan du give fantasien frit spil. Med stof og dekorationsmaterialer får din figur sit eget helt unikke udtryk. Alt kan lade sig gøre, og du vil få hjælp og vejledning under hele forløbet af Tina Lund.

Benyt denne enestående mulighed for at lære skulpturarbejdet at kende - og så får du endda materialer af høj kvalitet med i prisen.

ALLE kan være med på kurset, der er et godt sted at starte, hvis du ikke har prøvet at arbejde med skulpturlim før. Vælg gerne en lidt mere simpel figur til at starte med, så du får lært alle teknikkerne og kan fortsætte hjemme med nye, flotte projekter.

Medbring selv:

En god stofsaks, en gammel T-shirt til at klippe i strimler og små stof- og blonderester, du gerne vil have indgår i din skulptur. ALT kan bruges, blot det ikke er fremstillet af olieholdige materialer som eksempelvis plastic.

Husk også engangs-gummihandsker, da du kommer til at bruge en del. 

Materialer: Kurset er inkl. brug af Powertex og diverse materialer til fremstilling af figuren. Du har mulighed for at købe en skulpturfod i butikken - se udvalget her.

Som kursist hos CreateArt, får du 10% rabat på alle materialer på kursusdagene.

Kurset er inklusiv kaffe/the og lidt til den søde tand. 

Skulptur Powertex Tina 800x800

The art of creativity

Du kan skabe de mest interessante abstrakte billeder og flotte skulpturer med Powertex.

Powertex produktlinjen omfatter alt fra skulpturmedier, til strukturmidler, pigmenter og alt hvad hjertet kan begære af spændende materialer til din kreativitet.

Billederne du ser herunder er alle beskåret og fremstillet af Brigitte Grade, René Amelung og Tina Lund.