Portræt maling

Datoer: 14/2, 21/2 og 28/2 2022
Kl. 17.00 - 20.00
Underviser: Natalia Watts


Har du tidligere deltaget på tegnekursus og er fortrolig med at skitse dit motiv op, så får du her en enestående chance til at gå direkte til portrætmaleriet. 

Kurset er for dig, der gerne vil starte op med at male portrætter - eller har prøvet det før, og gerne vil videre med maleriet.

På kurset vil du lære, hvordan du skaber liv og karakter til portrættet. Du vil få en masse viden og træning i at få proportionerne på plads, og hvordan du skaber rummelighed med lys og skygge.

Natalia Watts guider dig gennem hele processen, så du bliver fortrolig med alle teknikkerne. Individuel vejledning på hold med max 8 personer, så du kommer langt med maleriet og udvikler dine færdigheder.

Vil du gerne opfriske dine tegnefærdigheder, kan vi anbefale dig at starte på Tegnekurset fra A-Z, der slutter af med skitsering af portrætter.

Materialeliste fremsendes på mail umiddelbart efter din tilmelding.

Materialer: Kurset er ekskl. materialer, men du har mulighed for at tilkøbe materiale buffet med frit brug af akrylmaling (Amsterdam Standard/Maimeri) for kun kr. 198,-. Du skal blot medbringe eller tilkøbe lærred. Ønsker du at benytte dig af tilbuddet, betales beløbet på 1. kursusdag.

Som kursist hos CreateArt, får du 10% rabat på alle de materialer, du køber på kursus dagene.


Kurset er inklusiv kaffe/the og lidt sødt.

Fraskitetil-300x300