Bliv medlem af Powertex Art Academy

The art of creativity

Kunstskolen tilbyder et helt særligt medlemskab for dig, der elsker den kreative proces og har lyst til at prøve noget helt nyt. Powertex Art Academy er et spændende og kreativt univers, hvor du lærer at bruge Powertex sammen med dine egne materialer til at skabe nogle helt unikke malerier og dekorationer.

Du får den bedste viden om Powertex materialer og inspiration til at skabe spændende mixed media værker, skulpturer og dekorationer til hjemmet.

Som medlem bliver du en del af vores kreative fællesskab og lukkede Facebook gruppe. Du kan altid få hjælp og feedback af vores Powertex Team i forummet - og på shop.createart.dk får du 15% rabat på Powertex produkter og kunstnerartikler.

3 mdr. abonnement

Kr. 398,-

pr. måned

Du beholder den samme pris efter de 3 måneder, hvor medlemskabet fornys månedligt, så længe du ønsker.

MEST POPULÆRT

Årsabonnement

Kr. 2.400,-

årligt

Medlemskabet fornys årligt til den samme lave pris svarende til kr. 200,- pr. måned.

6 mdr. abonnement

Kr. 248,-

per month

Du beholder den samme pris efter de 6 måneder, hvor medlemskabet fornys månedligt, så længe du ønsker.

Dit medlemskab

Du bliver en del af vores kreative og positive kunstnerfællesskab, hvor alle er velkomne. Når du har brug for støtte og feedback på dine værker, kan du altid hente hjælp i vores forum og Facebook gruppen. Vi har højt til loftet og behandler hinanden med respekt og forståelse.

På kunstskolen finder du et helt unikt videobibliotek med inspiration, viden og malekurser du kan følge trin-for-trin. 

Lige så længe du er medlem af kunstskolen, kan du gense videoer og tilegne dig ny viden i præcis det tempo, der passer dig. 

Efter bindingsperioden fortsætter dit medlemskab automatisk indtil du enten vælger et andet abonnement - eller ønsker at stoppe dit medlemskab med et enkelt klik under din profil.

Vivi og Arya i atelieret - 800x600
CreateArt

“Det er også den eneste onlinemalerskole, der har så mange film med teknikker og metoder, som er det vigtigste at have på plads, når man gerne vil videre med sine egne produktion af malerier 👏

Kan kun anbefale denne onlinemalerskole, efter jeg har afprøvet en del andre. Det er bare den bedste med seriøs og professionel undervisning 💕”

Feedback på CreateArt Academy

CreateArt

“Jeg er allerede godt i gang med flere ting på maleskolen. Ja, jeg kan næsten ikke være i mig selv, af begejstring over hvor fantastisk den er.

En super god måde i har valgt, at lave temaet teknikker på, og så synes jeg der er utrolig mange muligheder for at lære nyt”

Feedback på CreateArt Academy

CreateArt

“Tusen hjertelig takk for at du laget disse teknikk videoene og kursene. Jeg har gått på mange kurs hos andre dyktige kunstnere fra hele verden men jeg må si at du er helt unik og utrolig god til å lære bort og inspirerer ihvertfall meg til å åpne opp og tørre å ta et steg videre.

Tusen takk fra hele mitt hjerte for at du åpner nye dører for meg ved å gjøre det du er god på! ”

Feedback på CreateArt Academy