Additiver og medier - Akryl - special

GOLDEN Acrylic Polymers

Her kommer en helt serie af produkter til særlige formål, der gør det muligt at ændre akrylmalingen, skabe en bedre vedhæftning, afstive textiler m.m.

GAC 100

Kan anvendes til forlimning af lærred i stedet for harelim. Det kan også tilføres pigment til fremstilling af egne farver. Benyttes desuden som isolerende lag (lukkemiddel) for at forhindre farveændringer (Support Induced Discoloration) forårsaget af urenheder, der trænger op fra malebunden (boards af træ, lærred plader ect.)

GAC 200

Tilsættes farve for at opnå en hård, men også mindre flexibel overflade. Reducerer fnuller på den tørre film og er god at blande i akrylfarver, som skal påføres uporøse overflader som f.eks glas eller plast. Tørrer klar og blank op. Dette medie anbefales IKKE til brug på fleksible/bøjelige materialer.

GAC 400

Er en akrylpolymer der bruges til at stivne tekstiler, til f.eks.  skulptur eller andet, hvor stoffet skal være mere stift. Kan blandes med farver og forme ganske lette stoffer, så de kan holde facon og bære sig selv.

Powertex Transparent fungerer på samme måde.

GAC 500

Forlænger Fluid Acrylics og er en rigtig god polymer til at sikre en balance mellem stivhed og smidighed i flydende påføringer. Den sikrer at overfladen bliver glat og blank. Blandet med Golden Airbrush Transparent Extender, kan den sprøjtes på som et isolerende lag før slutfernisering. 

GAC 700

Er en klar forseglingspolymer, der forøger filmens klarhed og transparens, samtidigt med at minimere krympning. GAC 700 er brugbart til at lukke porøse overflader.

GAC 800

Medvirker til at reducere krympning af overfladen ved strækning, flydende(hældning) påføring. Denne krympning har tendens til at optræde specielt i tørreprocessen med en relativt flydende maling. Kan også anvendes til pouring teknikker og når kalkholdige flader skal bemales.

GAC 900

Er udviklet specielt til tekstilkunst. Efter påføring skal det varmefikseres. GAC 900 sikrer at malingen forbliver blød og smidig på tekstilet og ikke kradser. Kan også blandes med airbrushfarver før påføring, eller med Heavy body og fluid ved silketryk teknik.