Sommerkursus - uge 28

Dato: 12. - 16. juli 2021
Tid: 9.30 – 16.00
Underviser: Vivi Amelung

Mal dig glad i sommerferien og få masser af inspiration til nye malerier


Temaet er “Body and Soul” – og vi tør godt love, at du får en spændende maleoplevelse, der giver nye idéer og udvikler dit kreative mindset.

På kursets første dag får du en hemmelig skattekiste af inspiration, der sætter din kreativitet i gang. Vi skal arbejde ud fra et fælles oplæg, hvor vi kommer hele paletten rundt. Fra skitse til opbygning af malebunde, farveharmonier, kompositioner og motiver. Alt det der skal til, for at skabe nogle interessante og flotte malerier.

Du vil få individuel sparring og vejledning under hele forløbet. Uanset om du ønsker at udtrykke dig abstrakt eller mere naturalistisk. 

ALLE kan være med på kurset, da undervisningen og vejledning tager udgangspunkt i den enkelte. Det bliver en uge med hyggeligt samvær, kreativ udvikling, læring, lækker mad og tid til DIG.

Materialer: Kurset er inkl. akrylmaling i studiekvalitet. Medbring selv øvrige materialer iht. materialeliste, der fremsendes på mail umiddelbart efter tilmelding. 

Kurset er inklusiv lækker frokost, kaffe/the, frugt og sødt.


Sommerkurset er for dig, der

  • ønsker at udtrykke dig mere frit og intuitivt
  • gerne vil lære mere og få nye færdigheder
  • trænger til kærlig støtte og opbakning
  • har brug for en uge med ny energi og glæde
  • ønsker at være en del af et inspirerende og kreativt fællesskab
  • elsker farver og gode energier
  • har mod på at prøve noget nyt
  • ønsker faglig, velkvalificeret undervisning
  • har lyst til at følge et oplæg og gøre maleriet til dit eget
  • er gået lidt i stå og har brug for et skub til at komme videre

Forkæl dig selv med en kreativ, mindfullness oplevelse i sommerferien

Jeg glæder mig vildt meget til at tilbringe en uge af sommerferien sammen med dig. Det er tredje år i træk, vi inviterer til et luksus ophold i atelieret - og gennem længere tid har planlagt og forberedt sommerkurset.

I år har vi i den grad brug for at være sammen og inspirere hinanden. Efter længere tid med nedlukning og restriktioner, er det tid til at mærke det positive og livsgivende fællesskab med andre kreative sjæle-venner.

Temaet for i år er BODY & SOUL hvor vi skal arbejde mere intuitivt med maleriet og skabe nogle skønne, unikke maleriet, hvor vi bliver mere modige og frigjorte - uden at fokusere for meget på regler og mål. Jeg har et stort ønske om, at du på årets sommerkursus, vil opleve en tilstedeværelse i nu'et og lære at løsne op.

Uanset hvor meget vi forsøger at styre verden omkring os og planlægge fremtiden, så er det lige nu - vi har brug for at være tilstede og fordybe os i processen. Der er alligevel så meget, vi ikke har indflydelse på - men vi er alle i stand til at ændre vores personlige mindset.

På kurset får vi selskab af Natacha, der b.la. arbejder som mental træner for B93 kvinde fodboldhold, 1. division. Natacha vil give os en lille peptalk og redskaber til at opnå det, vi drømmer om. 

Billeder fra sidste års sommerkursus

Fordybelse

Når man bliver ét med maleriet

Fernisering

Skønne og unikke kunstværker

Wild thing

Ekspressivt og knald på farverne

Saft og farvekraft

Fra gorilla til orangutang til ...

Udfordringer undervejs

Dem overvinder vi sammen

Eventyrlige verdner

Når fantasien folder sig ud

Er du klar til at få en fantastisk oplevelse og komme på sporet med kreative wellness?

Det bliver en uge med ren luksus. Et lille hold på max 8 deltagere og ekstra meget plads i vores nye atelier. Du slipper for at tænke på madpakken. Vi forbereder lækker frokost, frugt og hjemmebag - så du kan prioritere al tid til dig selv og din kunst. 

Du får mere tid til DIG og mulighed for at skabe frit og intuitivt uden at alle historierne holder dig tilbage.

Er du klar til at være sammen igen - selvfølgelig under trygge forhold med coronaen i mente?

Hvis det er tilfældet, vil vi glæde os til at se dig og gøre vores til, at give dig en uforglemmelige oplevelse.