Akvarel - Kunstnerkvalitet

Kunstnerkvalitet

Akvarelfarve i en professionel kunstnerkvalitet, finder du bl.a. i følgende brands:

Schmincke Horedam

Er en af de bedste akvarelfarver på markedet og indeholder udelukkende de bedste råstoffer. Akvarelfarven fås i 141 forskellige, højt pigmenterede og lysægte farver. Til forskel fra de fleste andre fabrikanter, hvor den flydende akvarel indtørres, formes i stænger og til sidst afskæres og lagt i brikkerne, støber Schmincke Horadam en flydende akvarel ad 4 omgange direkte i brikkerne, hvor de får lov til at tørre.

Winsor og Newton Artist

Topkvalitet akvarelfarve fra England, med en høj pigmentkoncentration. Hver nuance har sin egen opskrift med udgangspunkt i selve pigmentets karakter. Så vidt muligt bruges 'et pigment' nuancer for at sikre renere og klarere blandinger. Permanente alternativer er fundet for de mindre holdbare traditionelle pigmenter, uden at gå på kompromis med kvaliteten. 

Daniel Smith

Er et amerikansk brand, der som noget helt unik fremstiller akvarelfarve af pigmenter og mineraler, der indsamles over hele verden. I serien finder du også metal- og interferense farver, hvilket adskiller Daniel Smith fra alle andre akvarelmærker. Daniel Smith er akvarel i kunstnerkvalitet.

Old Holland

Disse akvarelfarver kombinerer det bedste fra 'original' farverne, brugt af de Kinesiske mestre, med moderne teknologi. Binderen er baseret på destilleret vand, bleget krystal-gummi arabicum, ren glycerin (99,9%), med diverse blandinger af naturlig sukkersirup, specielt udvalgt honning, hudlim og ekstrakter.
Det høje pigmentindhold giver stor intensitet og gør farverne drøje i brug.

GOLDEN Qor

Qor akvarel er en moderne akvarelfarve med en unik binder, der bevarer lysægtheden og glansen i pigmenterne, selv efter de er tørre. Qor har egenskaberne transparens og flydende konsistens, som enhver god akvarelfarve skal have, med farver der er ligeså levende, og brænder lige så stærkt igennem som de bedste akryl- og oliefarver.