Handelsbetingelser

Live kurser hos CreateArt

Pladsen er først booket, når betalingen er modtaget af CreateArt. Kursustilmelding er bindende ved afmelding senere end 1 måned før kursus start. Er du forhindret i at deltage, gives pengene derfor ikke retur. Såfremt CreateArt aflyser kurset returneres beløbet på din konto. Såfremt der er færre end 4 deltagere på holdet, forsøger vi at rykke kurset til en anden dato. 

Brug af online materiale:

Alt materialet på platformen CreateArt Academy, er til dig personligt og må ikke benyttes af andre end dig og din husstand. Det er ikke tilladt at videregive nogen form af indholdet eller benytte det til erhvervsmæssigt formål. Materialet må ikke distribueres og som kunde er det dit ansvar, at det købte materiale ikke videregives af tredje part. Alt materiale er omfattet af loven om ophavsret. Alle kurser er udarbejdet og produceret af CreateArt. Det er ikke tilladt at kopiere, dele, videregive eller publicere indholdet af kurserne.

Ovenstående betingelser er gældende både for abonnementer og køb af adgang til enkelt stående videoer. Det er derfor ikke tilladt at dele med vennerne

Salgs- og leveringsbetingelser:

Du får adgang til kursusplatformen indenfor få minutter. I særlige tilfælde kan der gå lidt længere tid, hvis der f.eks. opstår tekniske problemer. Al materiale ligger på Simplero, der er et professionelt software firma, der har sit udspring fra DK. Materialet kan ikke downloades, men du har adgang til platformen, så længe du ønsker at abonnere på CreateArt Academy. Medlemskabet fornys automatisk hver månedligt på den dato, du tilmeldte dig og efter den valgte bindingsperiode. Du kan skifte til en ny prismodel eller afbryde dit medlemskab ved at skrive til os på academy@createart.dk. Kontakt os senest en hverdag inden fornyelsen af dit medlemskab, så vi kan nå at foretage ændringen i systemet.
Alle priser er opgivet i DKK inkl. moms, medmindre andet er angivet.

Fortrydelsesret:

Du har altid to års reklamationsret iht. købeloven. Der er ingen retur- el. fortrydelsesret på online-materiale.

Garanti:

Al kursus materiale grunder i mange års erfaring indenfor billedkunsten og egne personlige betragtninger. Den omfattende viden om materialer, teknikker og færdigheder er opnået gennem uddannelser og kurser af høj faglighed i ind- og udland. Kurserne er udarbejdet som inspiration og vidensdeling, der stilles til rådighed for kursister uden nogen form for garanti. Det anbefales altid at læse indholdsfortegnelser og korrekt brug af kunstnerartikler, for at undgå eventuelle uhensigtsmæssige gener og kunstnerisk udtryk.

Køb af materialer på shop.createart.dk:

Når du handler materialer på nettet, henviser vi til  netbutikkens handelsbetingelser.