Inspirerende overflader

Blog - Textur 300x300

Teksturer og mønstre

I øjeblikket er jeg optaget af flader. Overflader der giver idéer til abstrakte malerier med tekstur og struktur. Inspirationen finder jeg i naturens skønhed og miljøet omkring mig - og lige nu indbyder skoven til masser af dejlige oplevelser.

Det tager tid, at få atmosfæren helt ind under huden - for at kunne realisere naturens skønhed til et kunstnerisk udtryk. Tiden er en del af processen til at arbejde med de impulser, jeg får, når jeg går på opdagelse. 

Sidst jeg gik tur med hunden, betragtede jeg barken på træerne - farverne og strukturen. Jeg tog et stykke bark med hjem og genskabte teksturen ved hjælp af Powertex Universal medie og Easy 3D flex. Resultatet blev super fint - og jeg fik lyst til at nørde mere med at skabe tekstur med andre materialer. Det blev et par dage med legende eksperimenter - og tiden fløj afsted.

Mit fokus var ikke at skabe et værk, men at udforske og følge den inspiration, jeg fik fra naturen. Som malebund brugte jeg blot nogle billige, små maleplader til arbejdet. Nu har jeg forskellige udtryk, som referencer til mine næste abstrakte malerier, når jeg har lyst til at arbejde med teksturer  og mønstre.

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!