Akademiet - Teknikker med spartler

Dato: 22. september 2022

Spartler er et uundværligt værktøj, når du vil skabe spændende effekter i dit abstrakte maleri eller din malebund. På akademiet får du mulighed for at opleve, hvordan de forskellige redskaber virker og hvordan, du kan skabe mønstre og dybde i maleriet.

Du vil lære en masse teknikker med alt fra professionelle spartler til DIY værktøj m.m. Vi kommer både gennem lag på lag teknikker, effekter og hvordan du kan bruge spartler til at male og tegne med.

Om Akademiet

Akademiet er et unikt kursusforløb, hvor du får rig lejlighed til at eksperimentere med materialer og lære en masse om teknikker og farver. Når du udvikler dine færdigheder og får ny inspiration, vil du opleve en kæmpe udvikling med dine kunstneriske projekter. 

Materialer

Workshoppen er inkluderet ALLE materialer. Vi benytter Akrylpapir el. lærredsark som male- og tegnebund.

På enkelte moduler kan det være en fordel at medbringe/tilkøbe et lille lærred.

Specielt til dig

Til hvert modul vil du få udleveret skriftligt materiale. Materialet kan du samle i din arbejdsbog sammen med de øvelser, vi arbejder med på papir el. lærredsark. Du vil få opbygget din helt eget unikke opslagsværk, der vil blive en uundværlig kunstskat. Har du ikke en arbejdsbog/mappe kan den forudbestilles og købes for kr. 50,- i shoppen.

Som kursist hos CreateArt, får du 10% rabat på alle materialer på kursus dagene.

Kurset er inklusiv kaffe/the og lidt sødt.

Akademiet - spartler

Inspiration & stemningsbilleder