Workshop - Pencils

Dato: 21. april 2022
Tid: kl. 10-13 eller kl. 17-20
Underviser: Vivi Amelung

Find vej gennem junglen af skriveredskaber og forskellige pencils. På workshoppen kommer du til at fordybe dig i en verden af pencils, med hver deres specielle egenskab. Du vil blive overrasket over, hvor mange muligheder der er for at skabe varierede udtryk alt efter hvilken pencil, du vælger. 

Vi vil arbejde med akvarelblyanter, pastelblyanter, olie- og voksblyanter. Du vil opleve, hvordan du kan få farverne til at ligne maling og få idéer til at benytte pencils i mixed media billeder.

Om workshops

Vores workshops er et unikt kursusforløb, hvor du får rig lejlighed til at eksperimentere med materialer og lære en masse om teknikker og farver. Når du udvikler dine færdigheder og får ny inspiration, vil du opleve en kæmpe udvikling med dine kunstneriske projekter. 

Materialer

Workshoppen er inklusiv ALLE materialer. Vi benytter ofte Akrylpapir eller lærredsark som male- og tegnebund.

På enkelte moduler kan det være en fordel at medbringe eller tilkøbe et lille lærred.

Specielt til dig

Til hvert modul vil du få udleveret skriftligt materiale. Materialet kan du samle i din arbejdsbog sammen med de øvelser, vi arbejder med på papir eller lærredsark. Du vil få opbygget dit helt eget unikke opslagsværk, der vil blive en uundværlig kunstskat. Har du ikke en arbejdsbog/mappe kan den forudbestilles og købes for kr. 50,- i shoppen.

Som kursist hos CreateArt, får du 10% rabat på alle materialer på kursus dagene.

Forplejning

Vi sørger for kaffe/the og lidt til den søde tand under kurset.

Priser

Prisen er kun kr. 298,- for 3 timers kursus inkl. produkter og skriftligt materiale.

Inspiration & stemningsbilleder