Workshop - Pels

Dato: 19. maj 2022
Tid: kl. 10-13 eller kl. 17-20
Underviser: Vivi Amelung

Vil du male pels med et realistisk udtryk, er det vigtigt at få styr på teknikkerne.

Når du vil male realistisk pels, er det vigtigt at være opmærksom på hvordan pelsen overlapper, hvilken længde hårene har og i hvilken retning de gror. 

På kurset får du alle teknikkerne til at male en naturlig pels, hvor du kommer til at øve både penselstrøg og opbygning af pelsen i flere lag. Vi kommer omkring maleøvelser der gør pelsen levende og blød. Du vil opleve hvordan du ved hjælp af øvelse og tålmodighed kan skabe en lækker pels og male dit favorit pelsdyr.

Om workshops

Vores workshops er et unikt kursusforløb, hvor du får rig lejlighed til at eksperimentere med materialer og lære en masse om teknikker og farver. Når du udvikler dine færdigheder og får ny inspiration, vil du opleve en kæmpe udvikling med dine kunstneriske projekter.

Materialer

Workshoppen er inklusiv ALLE materialer. Vi benytter ofte Akrylpapir eller lærredsark som male- og tegnebund.

På enkelte moduler kan det være en fordel at medbringe eller tilkøbe et lille lærred.

Specielt til dig

Til hvert modul vil du få udleveret skriftligt materiale. Materialet kan du samle i din arbejdsbog sammen med de øvelser, vi arbejder med på papir eller lærredsark. Du vil få opbygget dit helt eget unikke opslagsværk, der vil blive en uundværlig kunstskat. Har du ikke en arbejdsbog/mappe kan den forudbestilles og købes for kr. 50,- i shoppen.

Som kursist hos CreateArt, får du 10% rabat på alle materialer på kursus dagene.

Forplejning

Vi sørger for kaffe/the og lidt til den søde tand under kurset.

Priser

Prisen er kun kr. 298,- for 3 timers kursus inkl. produkter og skriftligt materiale.

Inspiration & stemningsbilleder