Akademiet - Abstrakte studier

Dato: 18. august 2022

Er du vild med det abstrakte udtryk og brænder for at komme i gang med et stort flot maleri?

Måske har du oplevet, at det kan være lidt af en mundfuld og har brug for en rød tråd gennem en verden af former og farver. Du kan få stor hjælp af skitser og forstudier inden, du kaster dig over dit abstrakte maleri. Det betyder ikke, at du skal tøjle din impulsive og intuitive tilgang til maleriet. Du vil i stedet opleve en større frihed, når du har varmet op med en legende proces, hvor du eksperimenterer med kontraster og kompositioner på papir.

Om Akademiet

Akademiet er et unikt kursusforløb, hvor du får rig lejlighed til at eksperimentere med materialer og lære en masse om teknikker og farver. Når du udvikler dine færdigheder og får ny inspiration, vil du opleve en kæmpe udvikling med dine kunstneriske projekter. 

Pris og materialer

Du betaler kun kr. 298,- for 3 timers kursus inkl. produkter og skriftligt materiale.

Workshoppen er inkluderet ALLE materialer. Vi benytter ofte Akrylpapir el. lærredsark som male- og tegnebund.

På enkelte moduler kan det være en fordel at medbringe/tilkøbe et lille lærred.

Specielt til dig

Til hvert modul vil du få udleveret skriftligt materiale. Materialet kan du samle i din arbejdsbog sammen med de øvelser, vi arbejder med på papir el. lærredsark. Du vil få opbygget din helt eget unikke opslagsværk, der vil blive en uundværlig kunstskat. Har du ikke en arbejdsbog/mappe kan den forudbestilles og købes for kr. 50,- i shoppen.

Som kursist hos CreateArt, får du 10% rabat på alle materialer på kursus dagene.

Kurset er inklusiv kaffe/the og lidt sødt.

Akademiet - abstrakte studier