Workshop - Abstrakt med collage

Dato: 2. juni 2022
Tid: kl. 10-13 eller kl. 17-20
Underviser: Vivi Amelung

Start dit maleri op med en collage af designpapir og få et godt afsæt til dit abstrakte udtryk. Vi vil arbejde intuitivt med papir, mønstre og farver, mens vi eksperimenterer med forskellige kompositioner.

På kurset vil du skabe små værker på akrylpapir, som du senere kan benytte som inspiration til større malerier. Vi vil male og trykke vores eget collagepapir, som bliver starten på værket. Du vil få tips til at arrangere papiret i en komposition, der gør det meget nemmere at arbejde videre med det abstrakte udtryk. 

Du er velkommen til at medbringe eget papir med tryk som collageelementer. Gerne papir i en forholdsvis tynd kvalitet (rispapir, designpapir, silkepapir etc.).

Om workshops

Vores workshops er et unikt kursusforløb, hvor du får rig lejlighed til at eksperimentere med materialer og lære en masse om teknikker og farver. Når du udvikler dine færdigheder og får ny inspiration, vil du opleve en kæmpe udvikling med dine kunstneriske projekter.

Materialer

Workshoppen er inklusiv ALLE materialer. Vi benytter ofte Akrylpapir eller lærredsark som male- og tegnebund.

På enkelte moduler kan det være en fordel at medbringe eller tilkøbe et lille lærred.

Specielt til dig

Til hvert modul vil du få udleveret skriftligt materiale. Materialet kan du samle i din arbejdsbog sammen med de øvelser, vi arbejder med på papir eller lærredsark. Du vil få opbygget dit helt eget unikke opslagsværk, der vil blive en uundværlig kunstskat. Har du ikke en arbejdsbog/mappe kan den forudbestilles og købes for kr. 50,- i shoppen.

Som kursist hos CreateArt, får du 10% rabat på alle materialer på kursus dagene.

Forplejning

Vi sørger for kaffe/the og lidt til den søde tand under kurset.

Priser

Prisen er kun kr. 298,- for 3 timers kursus inkl. produkter og skriftligt materiale.

Inspiration & stemningsbilleder