Tegnekursus fra A-Z

Dato: 10/1, 17/1, 24/1, 31/1 og 7/2  2022
Tid: 17.00 – 20.00
Underviser: Natalia Watts


ALLE kan være med på dette tegnekursus – uanset erfaring. Natalia vejleder hver enkelt kursist og tilpasser opgaverne individuelt.

Uanset om du er begynder eller øvet, kræver det blot den rette vejledning og lysten til at udvikle sine færdigheder.
På dette kursus vil du lære alt det grundlæggende indenfor tegning og at se på omgivelserne på en ny måde. Vi arbejder med streg, perspektiv, lys og skygge og udforsker forskellige tegneteknikker.

Du vil blive fortrolig med både blyant, grafit og kul samt opleve stregens forskellige egenskaber gennem øvelser, der vil styrke din personlige tegnestil.

På dette kursus tegner vi alt fra former til perspektiv. De sidste to moduler er der fokus på portrættegning. Du kan frit vælg om du vil tegne dyr eller mennesker.

Har du mod på at gå videre til maleriet, kan du lære at male portrætter. Vi fortsætter med Portrætmaling over 3 undervisningsdage i forlængelse af tegnekurset. Ønsker du at deltage, vil du få 15% rabat på kurset med Portrætmaling.

Materialeliste fremsendes på mail umiddelbart efter din tilmelding.

Materialer: Kurset er ekskl. materialer, men du har mulighed for at tilkøbe en materialepakke til brug på kurset for kun kr. 75,-. Ønsker du at benytte dig af tilbuddet, betales materialepakken til Natalia på 1. kursusdag.

Som kursist hos CreateArt, får du 10% rabat på alle materialer på kursusdagene.

Kurset er inklusiv kaffe/the og lidt til den søde tand.

Mal4-350x350

Ønsker du at fortsætte på kurset med Natalia og lære portrætmaleriet? Så kan du spare 15% på kurset, når du er tilmeldt tegnekurset.

Kurset er en fortsættelse af tegnekurset over 3 moduler hhv. den 14/2, 21/2 og 28/2.  Du kan se beskrivelsen ved at følge linket her.

For at opnå rabatten skal du være tilmeldt tegnekurset og benytte linket i boksen herunder for at booke en plads.

Portræt Nata