Sommer akvarel

Datoer: Weekenden 25. - 26. juni 2022 - LUKKET FOR TILMELDING
Tid: 10.00 - 15.00
Underviser: Kamilla Ruus

Kurset

Drømmer du om at tage din akvarel med på sommerferie, vil Kamilla hjælpe dig med at gøre drømmen til virkelighed.

Giv dig selv et kreativt pusterum i ferien, hvor du kan slappe af med dit maleri og blot fokusere på indtryk, lys og farver.

Det kan være dejligt befriende, at arbejde med skitser og indfange stemninger, uden at billedet behøver at blive færdigt. Skitser du kan arbejde videre med hjemme, og genskabe de dejlige ferieminder. Vi forsøger at komme i feriestemning, selvom kurset ikke afholdes under varmere himmelstrøg - men foregår i atelieret hos CreateArt i Slangerup.

Alle kan være med

Uanset om du er begynder eller lidt "rusten" indenfor akvarelmaleriet, kan du sagtens starte her. 

På kurset vil du lære at male mennesker, bybilleder, himmel og hav efter reference fotos. Kamilla Ruus guider dig gennem hele processen i et tempo, hvor alle kan følge med, så du bliver klædt på til at få din akvarel med på farten.

Materialer

På kurset for du brug for en skitsebog, tegneredskaber, papir og nogle få akvarelfarver. Ved tilmelding får du tilsendt velkomstbrev med materiale oversigt og mulighed for at købe et rejsesæt til en god sommerpris.

Kurset er ekskl. materialer. Som kursist hos CreateArt, får du 10% rabat på alle de materialer, du køber på kursus dagene.

Forplejning

Du medbringer frokost og øvrige drikkevarer. Vi sørger for kaffe/the og lidt til den søde tand under kurset.

Priser

Prisen for kurset er 1.195 kr.

Inspiration & stemningsbilleder