Powermix weekend

Dato: 11. og 12. januar 2020
Tid: Kl. 10-16
Undervisere: René og Vivi Amelung

Det ultimative Powertex kursus hvor vi gir’ den max gas!

På kurset har du mulighed for at få fingrene i ALLE Powertex materialerne og skabe spændende mixed media billeder. Vi har masser af idéer til flotte, powerfulde billeder – uanset om du er til den abstrakte el. figurative stil.

Udnyt muligheden for at skabe flere forskellige mindre billeder, så du kan eksperimentere med forskellige materialer og teknikker. Du kan også vælge at koncentrere dig om mesterværket og få individuel sparring til at komme i mål med “sofastykket”.

ALLE kan være med på det ultimative kursus, hvor vi er 2 engagerede og certificerede undervisere, der brænder for at give dig en helt fantastisk og inspirerende weekend.

Kurset er inklusiv: Alle Powertex materialer samt akrylmaling i studiekvalitet. Du får også gummihandsker, svampe, papir, emballage og kan benytte pensler, spartler, stencils m.m. Medbring el. tilkøb de emner, du ønsker at arbejde på (lærred, boards, træ etc.)

Vi serverer kaffe/the og lækker hjemmebagt kage.

Early bird
Få kr. 900,- i rabat
på dette ultimative weekend kursus ved at booke kurset senest den 30. november 2019. Din pris bliver kr. 1.600,- Herefter vil prisen blive reguleret op til normalprisen på kr. 2.500,-

Menu