Abstrakt med Powertex

ONLINE KURSUS PÅ ZOOM 
Den 17. og 18. april    kl. 10.00 – 16.00 inkl. pauser
Underviser: Vivi Amelung

 

Er du vild med det abstrakte udtryk og kunne du tænke dig at lære, hvordan du komponerer et billede, der sidder lige i skabet? Så deltag på weekendkurset med Powertex.

Vi skal arbejde med et minimalistisk udtryk, hvor interessante strukturer og flotte farvekombinationer bliver omdrejningspunktet i maleriet.

På dette kursus lægges der vægt på, at du får idéer og teknikker til at udforske en række af spændende medier fra Powetex og fremstille dine egne strukturmedier. Du vil opleve hvordan, du kan skabe et unikt og abstrakt værk ved at benytte flere forskellige Powertex produkter sammen.

Du kan følge kurset trin-for-trin, hvor vi arbejder ud fra en komposition med linjer og felter, der gør det nemt at blive fortrolig med strukturer og teknikker - eller blot følge din intuition. Du vil få flere tips og idéer til at bevæge dig i den retning, du synes er interessant.

Materialeliste fremsendes på mail umiddelbart efter din tilmelding

Materialer: Kurset er ekskl. materialer, men du har mulighed for at tilkøbe en materialepakke inkl. materialer og basic lærred på  40x50 cm. for kun kr. 348,- . Materialepakken indeholder de materialer, der benyttes på videoen. Du kan se indhold og købe materialepakken i shoppen via dette link.

Du skal selv have: Akrylmaling, pensler, husholdningssvampe og gummihandsker.

INTRODUKTIONSTILBUD KUN KR. 598,-

Deltag på kurset over weekenden, hvor vi er sammen på zoom fra kl. 10-16 med tid til pauser. Du vil løbende være i dialog med Vivi og kan stille spørgsmål undervejs. Det er næsten som om, vi er sammen i atelieret og maler side om side med hjælp og vejledning. Da vi vil arbejde individuelt med maleriet, er der forskel på, hvor den enkelte er i processen. Derfor vil du efter kurset få adgang til videoen i en uge, så du i ro og mag kan gense hele opbygningen af maleriet.

Sådan foregår det på zoom

For at kunne deltage, skal du blot have adgang til zoom på din telefon, tablet eller computer. Du får en mail fra Vivi med link til kurset og en vejledning i, hvordan du kommer i gang. Har du ikke prøvet zoom før, sidder vi klar ved telefonen lørdag morgen og sikrer os, at du kommer med fra starten.

Efter kurset får du et link til onlinekurset, så du kan gense alle teknikkerne på videoerne. 

Art is a mystery 350x350

The art of creativity

Du kan skabe de mest interessante abstrakte billeder med Powertex produkter og akrylmaling.
Powertex strukturmedier giver dig interessante teksturer og inspiration til et ekspressivt udtryk.

Billederne du ser herunder er alle beskåret og malet af Brigitte Grade og Vivi Amelung.