Powerfulde billeder

Dato: Mandag den 28. oktober 2019
Tid:
Kl. 11.00 – 20.00
Underviser: Vivi og René Amelung

Er du vild med spændende effekter og strukturer, der giver en overraskende “Wow-effekt”, så benyt Powertex i dine billeder. Du kan skabe helt fantastiske overflader og tilføre masser af liv og variation i maleriet.

På dette kursus får du en enestående mulighed for at give den gas i hele 9 timer. Har du ikke energi el. tid til at være med hele dagen, kommer du bare i det tidsrum, der passer dig bedst.

Mal lige hvad du vil – abstrakt eller figurativt. Vi giver dig individuel sparring og vejledning under hele forløbet. Vi vil arbejde med det helt nye LIQUIDPOWER, der gir’ ekstra power og farveintensitet til dit billede. Du vil desuden få et stort udvalg af Powertex produkter og akrylmaling til rådighed.

SÆRTILBUD
Normalprisen for kurset inkl. materialer er kr. 1.499,-

Vi gir’ alle basic materialerne* til en værdi á ca. kr. 500,- så du blot skal medbringe eller tilkøbe lærred. Ønsker du at benytte andre materialer en nedenstående, kan du købe ekstra med rabat på dagen.

*Basismaterialer til rådighed: Powertex medier, 3D flex, Stoneart, Bister, Liquidpower og akrylmaling i studiekvalitet samt papir, gummihandsker, klude, svampe, brug af varmepistol, pensler, spartler og emballage.

Kurset er inklusiv kaffe/the og lækker hjemmebagt kage.

 

Menu