Mal dig glad

Mal dig glad i maj

Dato: 4 tirsdage i maj, hhv. den 4/2, 11/2 og 18/2
Tid: Kl. 17-21
Underviser: Vivi Amelung

Få den bedste start på foråret med et malekursus, der giver dig glæde og fordybelse.

Sammen har vi 4 dage, hvor du kan male lige det, du har lyst til og som giver dig ekstra maleglæde. Jeg vil hjælpe dig gennem hele maleriets opbygning og støtte dig lige dér, hvor du har brug for hjælp og inspiration.

Den første gang bruger vi lidt ekstra tid på en snak omkring hvilket maleri og malestil, du kunne tænke dig at starte ud med. På den måde får alle en rigtig god fornemmelse af, hvordan maleriet skal gribes an.

Du arbejder individuelt med dit helt eget maleri og kan male lige præcis det, du bliver “glad i låget af”. Hver gang vil der være ca. en halv times gennemgang af maleteknikker, farver og “staldtips” som alle kan have glæde af. Der vil ofte dukke ønsker op fra deltagere, som kan være til stor hjælp og inspiration for alle.

Kurset vil blive en blanding af undervisning og individuel vejledning samt masser af tid til at fordybe sig i maleriet. Du kan tage udgangspunkt i dine helt egne idéer eller følge en mere bunden opgave. Det vigtigste er, at du får et maleforløb, der giver dig glæde og lyst til at male.

Få ekstra tid til at male – uden at betale mere
Undervisningen starter kl. 17.00 men du er meget velkommen til at komme før og gå i gang med maleriet på egen hånd.

Medbring selv
Egne materialer, akrylmaling og pensler, eventuelle strukturmidler, køkkenrulle el. klude samt lærred.

Du kan også vælge at tilkøbe en materialepakke for kr. 198,- ekskl. lærred. Så behøver du ikke slæbe materialer med. Materialepakken er ekskl. lærred. Medbring egne pensler, da udvalget af kursuspensler er begrænset.

Menu