Det abstrakte maleri

Det abstrakte maleri

Dato: 12. og 13. oktober 2019
Tid: 10.00 – 16.00
Underviser: Vivi Amelung

Er du også fascineret af det abstrakte maleri – det intuitive, former og farver ? På dette kursus vil vi arbejde med kompositioner, farver og forskellige teknikker, der kan hjælpe dig med at få knækket koden til den ekspressive malestil.

At male abstrakt er ikke blot at skubbe farver sammen på lærred. For at få det abstrakte udtryk til at virke, kræver det lidt mere end fri leg med vand og farver. Så hvis du ikke rigtig har kunnet få maleriet til at fungere eller bare har vildt meget lyst til at male abstrakt, er dette kursus et godt sted at starte.

Du behøver hverken at kunne tegne eller kende til farver for at være med, da kurset henvender sig til såvel nybegyndere som øvede.

Medbring gerne et par fotografier eller print af de abstrakte billeder, du er mest fascineret af. Så bruger vi det som inspiration til dit eget personlige abstrakte udtryk.

 

Kurset er inkl. kaffe/the og lidt til den søde tand.

Materialeliste vil blive tilsendt før kurset.

Tilkøb materialebuffet: Kr. 198,- så slipper du for besværet med at slæbe materialer med.
Materialerne er til brug på kursusdagene.

Materialebuffeten indeholder alle de materialer, du har brug for under kurset ekskl. lærred. Du vil få et større råderum og muligheden for at eksperimentere med et stort udvalg af materialer. Farverne vi anvender er studiefarver i de bedste kvaliteter.

Menu