MALEKURSER

MALEKURSER

Har du lyst til at udvikle dine kunstneriske evner eller få et kærligt skub til at komme igang med at male, så er du landet det helt rigtige sted.

CreateArt tilbyder en stor vifte af male kurser, der afholdes af engagerede og fagligt dygtige undervisere i lyse, venlige lokaler.

Uanset om du er passioneret kunstner, der har malet i mange år eller er helt ny i den farverige malerverden – har vi kurser, der kan hjælpe dig videre med din kunst.

Sommerkursus uge 28

Dato: 8. til 12. juli 2019
Tid: Kl. 10.00 – 16.00
Underviser: Vivi Amelung

Det abstrakte maleri

Dato: 12. + 13. oktober 2019
Tid: Kl. 10.00 – 16.00
Underviser: Vivi Amelung

Collage DIY

Dato: 7. september 2019
Tid: Kl. 10.00 – 14.00
Underviser: Tina Sommer Paaske

Farve ekspert

Dato: August – september 2019 (3 gange)
Tid: Kl. 17.00 – 21.00
Underviser: Vivi Amelung

Farvelære

Dato: 29. juni 2019
Tid: Kl. 10.00 – 14.00
Underviser: Vivi Amelung

Mixed Media

Dato: 24. august 2019
Tid: Kl. 10.00 – 16.00
Underviser: Elisabeth Franck

Abstrakte kompositioner

Dato: 14. september 2019
Tid: Kl. 10.00 – 16.00
Underviser: Vivi Amelung

TEGNEKURSER

TEGNEKURSER

Har du lyst til at lære at tegne, arbejde med collager, pasteller, blæk, monotryk eller udfolde din kreativitet på anden måde – så er der masser af inspiration og viden at hente på et af de mange kurser, du finder her.

Alle kan lære at tegne og udvikle sine færdigheder. Det kræver blot den rette vejledning og lysten til at åbne op for nye vinkler af kunst og kreativitet.

Gå på opdagelse i kursusoversigten og book dit foretrukne kursus.

Tegnekursus 2 for begyndere/lettere øvede (formiddag)

Dato: Maj – juni 2019
Tid: 11.00 – 14.00
Underviser: Natalia Watts

Tegnekursus 2 for begyndere/lettere øvede (aften)

Dato: Maj – juni 2019
Tid: Kl. 17.30 – 20.30
Underviser: Natalia Watts

AKVAREL

AKVAREL

Oplev en verden af sarte, fine og lette udtryk med de smukkeste akvarelfarver. Et kunstnerisk univers der giver uendelige muligheder på papir – men også på lærred og mere rustikke malegrunde.

Udforsk akvarel maleriet og lær alt om farver, teknikker, pensler, papir og malegrunde på et af de mange akvarelkurser.

Vores undervisere vil med høj faglighed hjælpe dig godt på vej, med kurser for både begyndere og øvede, som du kan tilmelde dig.

Akvarelkursus

Dato: Lørdag den 11. maj 2019
Tid: Kl. 11.00 – 14.00
Underviser: Kamilla Ruus

Akvarel for begyndere

Dato: April 2019
(5 tirsdage – start d. 2/4, sidste gang 30/4)
Tid: Kl. 17.00 – 19.00
Underviser: Kamilla Ruus

POWERTEX

POWERTEX

Powertex er et revolutionerende malemedier, der giver uanede muligheder for at skabe fantastiske kunstværker med effekter, strukturer og eksperimenterende maleteknikker.

Hos CreateArt finder du den største ekspertise indenfor Powertex. Vi sætter en stor ære i at hjælpe dig med udforske det inspirerende Powertex univers, så du kan skabe skønne, interessante malerier og skulpturer.

Vi er certificerede undervisere og står for den officielle uddannelse af læreteamet i Danmark og Sverige.

Art Sculpture – for begyndere og øvede

Dato: 15. + 16. juni 2019
Tid: Kl. 10.00 – 16.00
Underviser: Rene Amelung

Skulptur kursus for begyndere

Dato: Nyt kursus i 2019 (afvent venligst nærmere dato)
Tid: Kl. 9.30 – 15.30
Underviser: Tina Lund

Powerfulde billeder

Dato: Nyt kursus i 2019 (afvent venligst nærmere dato)
Tid: Kl. 10.00 – 16.00
Underviser: Vivi Amelung

AKADEMIET

AKADEMIET

CreateArt Academy er et unikt kursusforløb til dig, der gerne vil udvikle din kunst. Du vil lære en masse om teknikker der virker – og materialer der dur.

Akademiet præsenterer hver 2. uge et nyt tema, som vil udvikle og inspirere dig. Du får fingrene i alle materialerne, så du kan eksperimentere og opdage nye muligheder.

Indholdet af alle kurserne er udarbejdet individuelt, så du uden problemer kan udvælge de moduler,
du selv finder relevante og spændende. Hvert modul varer i 3 timer, så du får rigelig mulighed for at arbejde med teknikkerne.

Ved tilmelding får du en arbejdsbog og Goodiebag indeholdende kunstneriske lækkerier. Velkomstgaven står klar til dig, når du deltager på dit første modul.

Du betaler kr. 598,- i tilmelding og kan herefter booke dig ind på modulerne.
Hvert modul koster derefter kun kr. 248,-  inklusiv alle materialer undtaget lærred. Vi serverer kaffe/the og lidt sødt.

Køb kunstnerartikler med rabat
Som kursist får du 10 % rabat på alle materialer i butikken, de dage du er på kursus!

Freestyle – mal i atelieret

På dette modul maler du lige fra hjertet. Oplev energien ved at male sammen med andre og mærk hvordan kreativiteten blomstrer. Du vil få sparring og individuel vejledning til det maleri, du arbejder på lige nu.

Måske er du fuldstændig tom for idéer og har brug for ny inspiration.
Eller du vil prøve noget helt nyt, men er i tvivl om, hvordan du griber det an.

Har du lyst til at gå igang med et nyt maleri, er du også meget velkommen til at starte helt op fra bunden på det hvide lærred.

Medbring egne materialer, akrylmaling og pensler samt lærred. Vil du have hjælp til at male efter et forlæg, så medbring også print el. foto.

Malemidler og medier

Der findes utallige malemidler og medier der gør det så meget mere spændende, at male med akrylmaling.

På dette modul vil du opleve en ny verden åbne sig og give dig uanede muligheder for at ændre på farver og udtryk. Malemidler og medier er som krydderier i køkkenet. Et ekstra pift, der bare løfter resultatet op til nye højder.

Farveharmonier

Det kan være svært at vælge, hvilke farver man skal bruge i maleriet. På dette modul vil du blive meget klogere på, hvilke farver der fungerer sammen og skaber flotte farveharmonier.

Vi vil eksperimentere med kontraster for at skabe energi og spænding i billedet. De neutrale farver der giver ro og udvælge farver, der spiller godt i hinandens selskab.

Pensler og maleteknikker

Der findes et kæmpe udvalg af pensler, så det kan være svært at vælge de rigtige. På dette modul vil du blive meget mere klog på hvilke pensler, der er de bedste for dig. Valget af pensler handler både om hvilken farve, du maler med – og måden du maler på.

Vi prøver forskellige pensler og oplever hvad de kan. Med enkle penselstrøg vil du hurtigt og nemt kunne male motivet. Valg af pensel og teknik gør hele forskellen.

Find din egen farvepalet

Bliv dus med dine farver og lær hvordan du blander klare, flotte nuancer. Gå på opdagelse i farvejunglen og find din egen personlige farvepalet. Når kurset er færdigt, vil du ha’ et unikt værktøj, der hjælper dig med at begrænse indkøbet af farver og samtidig giver dig et godt fundament til dine billeder.

Lys og skygge

Lær at beherske lys og skygge. Det er alt afgørende for at dine motiver får deres eget liv.

Vi arbejder med forskellige øvelser, så du kan få en ekstra dimension ind i billedet. Undgå at male konturstreger og få motiverne til at blive mere levende og naturtro. Du vil opleve en stor udvikling i dine billeder, når du bliver opmærksom på lys og skygge – der kan være alt andet end sort og hvid.

Leg med farver

Vil skal ha’ hænderne helt ned i malebøtterne og arbejde med studiefarver, kunstnerfarver, flydende farver og ink. På dette modul vil du arbejde med forskellige typer af akrylmaling og opleve, hvordan du kan bruge farverne alene og sammen.

Opspænding af lærred

Lad dig ikke begrænse af standardstørrelser på lærred. På dette modul vil du lære at spænde dine egne lærreder op på blindramme. Så får du lige den størrelse, der passer dig. Oplev friheden ved at vælge et udsnit af et lærred, du har arbejdet på og se motivet på en ny måde.

Til dette modul har du brug for at medbringe eller tilkøbe lærred og blindrammer. Lærred til brug på kurset, kan du købe til HALV pris.

Priseksempel: Lærred str. 50×50 cm. spændt op på 30×40 cm. blindrammer koster kr. 60,- inkl. klammer til opspænding og akrylmaling.

Vi skal male på et lærred, der er større end det færdige resultat. Du bestemmer selv størrelsen. Lærred skal blot være 50 el. 100 cm. i bredden.

Flotte farvestærke bunde

Lær hvordan du bygger dine bunde op på lærred, så du opnår dybde og spil i farverne.

Denne teknik vil hjælpe dig til at holde farverne rene, så du undgår det hele ender i “mudder”. Du vil få en fantastisk flot bund, der næsten er et helt maleri i sig selv.

Vi arbejder på et stykke løs lærred og øver teknikkerne. Du er velkommen til at medbringe dit eget lærred, hvis du vil bruge bunden til dit næste maleri.

Slip kontrollen

Der er rigtig mange, der ønsker metoder til at slippe kontrollen og blive mere fri i maleriet.

På dette modul vil du få en masse tips til, hvordan du kan komme ud over kanten og give slip. Vi springer ud i sjove og livsglade øvelser, der kan bringe dig ud af de faste rammer. Måske bliver det så lidt nemmere at give slip næste gang, du mærker kontrollen begrænser din skabertrang.

Abstrakt maleøvelse

På dette modul vil du blive udfordret i en abstrakt maleøvelse. Du vil komme på en rejse gennem din forestillingsevne og opleve nye indgange til det abstrakte maleri.

Glæd dig til en kunstnerisk udfordring hvor alt ender meget anderledes, end du først troede. Og så vil vi ikke røbe mere.

Menu