Det udtryksfulde maleri

Datoer: 14. og 15. august 2021
Kl. 10.00 - 16.00
Underviser: Vivi Amelung


Mal dit helt eget personlige og udtryksfulde maleri. På kurset vil du blive guidet gennem hele maleriets opbygning. Vi starter med den gode bund og skaber et spændende og harmonisk fundament i de farver, du holder allermest af.

Så arbejder vi videre med dit eget personlige motiv, der males i en “løs” stil, så billedet får et mere ekspressivt udtryk. Vi vil arbejde med lys og skygge på en måde, så billedet bliver super flot med modige og klare farver.

Vi kommer omkring rigtig mange teknikker og malemetoder, som du kan tage med dig videre i dine egne unikke malerier.

Materialeliste fremsendes på mail umiddelbart efter din tilmelding.

Materialer: Kurset er inkl. akrylmaling i studiekvalitet og medier. Du vil få mulighed for at male motivet op med GOLDEN’s Open farver,  der er en super lækker kunstnerkvalitet.

Medbring el. tilkøb blot lærred. Vi anbefaler ca. 60×80 cm.

Som kursist hos CreateArt, får du 10% rabat på alle materialer, du køber på kursusdagene.


Kurset er inkl. kaffe/the, frugt og lækker hjemmebagt kage.

Horse-quick-19-300x300

Den intuitive proces

Vi starter op med god energi og modige farver - hvor mon vi ender? De første tre billeder du ser herunder, er første skridt på vejen. Vi arbejder med mange lag for at skabe dybde og dynamik. Billedet kan sagtens ende i et non figurativt udtryk eller med et flot motiv.

Når du giver dig selv lov til at være i processen og løsne op, vil du opleve hvor meget mere energi, du får i dine billeder. Det bliver sjovt, lærerigt og måske lidt udfordrende. Du vil få en masse tips og teknikker til at komme godt fra start - og hjælp til at komme videre. 

På vej

Når bunden er god

Knald på farverne

Fra kaos til kunst

Svanesøen 800x600