Akademiet - Serigrafi og Popart

Dato: 22. april 2021 (med forbehold for ændringer grundet corona restriktioner)


Med serigrafitryk kan du nemt skabe flotte og knivskarpe tryk af både motiver og mønstre. Teknikken ses ofte anvendt i Popart billeder, men kan bruges på næsten alle materialer – også tekstiler. På dette modul lærer du nemt at mestre teknikken.

Medbring gerne et lærred, hvis du har lyst til at skabe et billede i popart stil. Du kan selvfølgelig også købe et lærred på dagen. Anbefalet str. ca. 30×40 cm.

Om Akademiet

Akademiet er et unikt kursusforløb, hvor du får rig lejlighed til at eksperimentere med materialer og lære en masse om teknikker og farver. Når du udvikler dine færdigheder og får ny inspiration, vil du opleve en kæmpe udvikling med dine kunstneriske projekter. 

Materialer

Workshoppen er inkluderet ALLE materialer. Vi benytter Akrylpapir el. lærredsark som male- og tegnebund.

På enkelte moduler kan det være en fordel at medbringe/tilkøbe et lille lærred.

Specielt til dig

Til hvert modul vil du få udleveret skriftligt materiale. Materialet kan du samle i din arbejdsbog sammen med de øvelser, vi arbejder med på papir el. lærredsark. Du vil få opbygget din helt eget unikke opslagsværk, der vil blive en uundværlig kunstskat. Har du ikke en arbejdsbog/mappe kan den forudbestilles og købes for kr. 50,- i shoppen.

Som kursist hos CreateArt, får du 10% rabat på alle materialer på kursus dagene.

Kurset er inklusiv kaffe/the og lidt sødt.

Akademiet - Serigrafi