Akademiet - Powertex

Dato: 10. februar 2022

Det er ikke uden grund Powertex kaldes The art of creativity. Når du arbejder med Powertex produktlinjen, vil du opleve en helt ny kreativ verden åbne sig.

Du kan skabe næsten alt med produkterne. Mixed media projekter på de fleste overflader som træ, lærred, styropor m.m. Forme skulpturer og homedeco, der både egner sig til dekoration ude og inde.

På akademiet vil du få mulighed for at eksperimentere med produkterne og lære en del teknikker. Et virkelig flot tilbud med GRATIS brug af Powertex materialer.

Om Akademiet

Akademiet er et unikt kursusforløb, hvor du får rig lejlighed til at eksperimentere med materialer og lære en masse om teknikker og farver. Når du udvikler dine færdigheder og får ny inspiration, vil du opleve en kæmpe udvikling med dine kunstneriske projekter. 

Materialer

Workshoppen er inkluderet alle Powertex materialer. Medbring gerne et gammelt lærred el. træplade omkring str. 30x30 cm.

Specielt til dig

Til hvert modul vil du få udleveret skriftligt materiale. Materialet kan du samle i din arbejdsbog sammen med de øvelser, vi arbejder med på papir el. lærredsark. Du vil få opbygget din helt eget unikke opslagsværk, der vil blive en uundværlig kunstskat. Har du ikke en arbejdsbog/mappe kan den forudbestilles og købes for kr. 50,- i shoppen.

Som kursist hos CreateArt, får du 10% rabat på alle materialer på kursus dagene.

Kurset er inklusiv kaffe/the og lidt sødt.

Akademiet - powertex