Akademiet - Pensler og teknikker

Dato: 24. februar 2022

Der findes vildt mange pensler med forskellige former, hår og børster. Det kan være rigtig svært at navigere rundt i alle de mange tilbud og vælge den rigtige pensel.

Dine pensler er dit værktøj. På samme måde som håndværkeren har sin hammer og skruetrækker, er der forskel på, hvilket værktøj der gør opgaven. Når vi maler er det vigtigt at vælge pensler efter type af farve og hvilket udtryk, vi vil have frem.

Nogle pensler skal være stive - andre bløde. Selv formen og skaftet har en stor betydning. På akademiet vil vi arbejde med forskellige pensler og maleteknikker, der gør dig i stand til at vælge det rigtige værktøj. Medbring gerne dine egne pensler, så vi kan gennemgå dem sammen.

Om Akademiet

Akademiet er et unikt kursusforløb, hvor du får rig lejlighed til at eksperimentere med materialer og lære en masse om teknikker og farver. Når du udvikler dine færdigheder og får ny inspiration, vil du opleve en kæmpe udvikling med dine kunstneriske projekter. 

Materialer

Workshoppen er inkluderet ALLE materialer. Vi benytter Akrylpapir el. lærredsark som male- og tegnebund.

På enkelte moduler kan det være en fordel at medbringe/tilkøbe et lille lærred.

Specielt til dig

Til hvert modul vil du få udleveret skriftligt materiale. Materialet kan du samle i din arbejdsbog sammen med de øvelser, vi arbejder med på papir el. lærredsark. Du vil få opbygget din helt eget unikke opslagsværk, der vil blive en uundværlig kunstskat. Har du ikke en arbejdsbog/mappe kan den forudbestilles og købes for kr. 50,- i shoppen.

Som kursist hos CreateArt, får du 10% rabat på alle materialer på kursus dagene.

Kurset er inklusiv kaffe/the og lidt sødt.

Akademiet - pensler og teknikker