Akademiet - Oliemaling

Dato: 1. juli 2021


Hvis du gerne vil arbejde lidt længere med dine malerier og få mere stoflighed ind i din farver, så kan du med fordel benytte oliemaling. Tørretiden er en del længere end f.eks. akrylmaling, hvilket gør, at du har god tid til at foretage ændringer og justeringer i værket. 

Oliemalemaling er derfor også velegnet til udendørs malerier, så du kan få glæde af både naturen og din skabertrang på samme tid.

Oliefarver indeholder ingen opløsningsmidler. Malingen består af rene pigmenter og olier. Det er opløsningsmidlerne i eksempelvis terpentin, der lugter. Maler du indendørs, kan du anvende et lugtfrit malemiddel i stedet for terpentin.

Om Akademiet

Akademiet er et unikt kursusforløb, hvor du får rig lejlighed til at eksperimentere med materialer og lære en masse om teknikker og farver. Når du udvikler dine færdigheder og får ny inspiration, vil du opleve en kæmpe udvikling med dine kunstneriske projekter. 

Materialer

Workshoppen er inkluderet ALLE materialer. Vi benytter Akrylpapir el. lærredsark som male- og tegnebund.

På enkelte moduler kan det være en fordel at medbringe/tilkøbe et lille lærred.

Specielt til dig

Til hvert modul vil du få udleveret skriftligt materiale. Materialet kan du samle i din arbejdsbog sammen med de øvelser, vi arbejder med på papir el. lærredsark. Du vil få opbygget din helt eget unikke opslagsværk, der vil blive en uundværlig kunstskat. Har du ikke en arbejdsbog/mappe kan den forudbestilles og købes for kr. 50,- i shoppen.

Som kursist hos CreateArt, får du 10% rabat på alle materialer på kursus dagene.

Kurset er inklusiv kaffe/the og lidt sødt.

Akademiet - Oliemaling