Akademiet - Lakering og overflader

Dato: 27. januar 2022

Jeg får rigtig mange spørgsmål omkring lakering og efterbehandling af malerier. Hvordan man griber det an - og om det overhovedet er nødvendigt.

På workshoppen vil vi gennemgå forskellige lakeringsteknikker og overfladebehandlinger. Vi skal arbejde med både pensel, spray og opleve hvordan valget af lak påvirker farverne.

Udover lakering af malerier vil du få viden om den rette overfladebehandling til f.eks. papir og akvarel. Du vil også få en demonstration af, hvordan du får succes med en glasklar overflade (resin) - og så skal vi prøve at voksbehandle en overflade.

Om Akademiet

Akademiet er et unikt kursusforløb, hvor du får rig lejlighed til at eksperimentere med materialer og lære en masse om teknikker og farver. Når du udvikler dine færdigheder og får ny inspiration, vil du opleve en kæmpe udvikling med dine kunstneriske projekter. 

Materialer

Workshoppen er inkluderet ALLE materialer. Vi benytter Akrylpapir el. lærredsark som male- og tegnebund.

På enkelte moduler kan det være en fordel at medbringe/tilkøbe et lille lærred. 

Specielt til dig

Til hvert modul vil du få udleveret skriftligt materiale. Materialet kan du samle i din arbejdsbog sammen med de øvelser, vi arbejder med på papir el. lærredsark. Du vil få opbygget din helt eget unikke opslagsværk, der vil blive en uundværlig kunstskat. Har du ikke en arbejdsbog/mappe kan den forudbestilles og købes for kr. 50,- i shoppen.

Som kursist hos CreateArt, får du 10% rabat på alle materialer på kursus dagene.

Kurset er inklusiv kaffe/the og lidt sødt.

Akademiet - lakering