Akademiet - Farveharmonier

Dato: 6. maj 2021 - med forbehold for ændringer grundet corona restriktioner


Det kan være svært at vælge, hvilke farver man skal bruge i maleriet. På dette modul vil du blive meget klogere på, hvilke farver der fungerer sammen og skaber flotte farveharmonier. Du vil opleve hvor stor betydning, dit farvevalg har for at skabe mere harmoniske billeder.

Vi vil eksperimentere med kontraster for at skabe energi og spænding i billedet. De neutrale farver der giver ro og udvælge farver, der spiller godt i hinandens selskab.

Medbring eller tilkøb gerne et par små lærreder i ca. 20×20 cm. hvis du har lyst til at skabe et par malerier med forskellige farveharmonier. 

Om Akademiet

Akademiet er et unikt kursusforløb, hvor du får rig lejlighed til at eksperimentere med materialer og lære en masse om teknikker og farver. Når du udvikler dine færdigheder og får ny inspiration, vil du opleve en kæmpe udvikling med dine kunstneriske projekter. 

Materialer

Workshoppen er inkluderet ALLE materialer. Vi benytter Akrylpapir el. lærredsark som male- og tegnebund.

På enkelte moduler kan det være en fordel at medbringe/tilkøbe et lille lærred.

Specielt til dig

Til hvert modul vil du få udleveret skriftligt materiale. Materialet kan du samle i din arbejdsbog sammen med de øvelser, vi arbejder med på papir el. lærredsark. Du vil få opbygget din helt eget unikke opslagsværk, der vil blive en uundværlig kunstskat. Har du ikke en arbejdsbog/mappe kan den forudbestilles og købes for kr. 50,- i shoppen.

Som kursist hos CreateArt, får du 10% rabat på alle materialer på kursus dagene.

Kurset er inklusiv kaffe/the og lidt sødt.

Akademiet - farveharmonier