Akademiet - Det negative rum

Dato: 10. marts 2022

Synes du det kan være svært at få dit motiv til at se rigtigt ud? Måske er det dyr, portrætter eller figurer du gerne vil male - men bliver aldrig helt tilfreds.

På akademiet vil du få teknikkerne, der gør det nemmere for dig. Vi skal både tegne og male forskellige genstande og motiver, der vil hjælpe dig med at få det hele på plads. Du vil lære at træne øjet til at se former og fokusere på det negative rum. 

Kurset er et rigtig god spring bræt til at udvikle dine tegnefærdigheder.

Om Akademiet

Akademiet er et unikt kursusforløb, hvor du får rig lejlighed til at eksperimentere med materialer og lære en masse om teknikker og farver. Når du udvikler dine færdigheder og får ny inspiration, vil du opleve en kæmpe udvikling med dine kunstneriske projekter. 

Materialer

Workshoppen er inkluderet ALLE materialer. Vi benytter Akrylpapir el. lærredsark som male- og tegnebund.

På enkelte moduler kan det være en fordel at medbringe/tilkøbe et lille lærred.

Specielt til dig

Til hvert modul vil du få udleveret skriftligt materiale. Materialet kan du samle i din arbejdsbog sammen med de øvelser, vi arbejder med på papir el. lærredsark. Du vil få opbygget din helt eget unikke opslagsværk, der vil blive en uundværlig kunstskat. Har du ikke en arbejdsbog/mappe kan den forudbestilles og købes for kr. 50,- i shoppen.

Som kursist hos CreateArt, får du 10% rabat på alle materialer på kursus dagene.

Kurset er inklusiv kaffe/the og lidt sødt.

Akademiet - det negative rum