Abstrakt weekend

Dato: 24. - 25. september 2022 
Tid: 10.00 - 15.00
Underviser: Vivi Amelung

Kurset

Indret dit hjem med flotte dekorative malerier i et abstrakt udtryk, hvor du skaber interesse i billedet med flotte og spændende kontraster.

Du bliver guidet hele vejen fra de første løse skitser til harmoniske farvekombinationer og opbygning af det abstrakte maleri. Vi benytter strukturpasta til at skabe ekstra tekstur og dybde i maleriet, mens vi maler med akrylmaling, pigmenter, pensler og spartler.

Vi henter inspiration fra skitser og forstudier, hvor du vil lære at sammensætte farver, flader og strukturer til brug i maleriet.

ALLE kan være med uanset erfaring. Du får individuel hjælp og vejledning gennem hele kurset, så du kommer i mål med dit eget, unikke abstrakte maleri. Eksklusivt hold på max. 9 deltagere.

Ekstra bonus til dig :)

Inden kurset vil du få GRATIS adgang til et online kursus, hvor du vil lære at arbejde med skitser som forstudier til malerierne. Skitserne kan du anvende som et rigtig godt afsæt og kickstarte dit abstrakte maleri, når vi mødes på weekendkurset. Du kan naturligvis deltage på kurset uden at se videoerne forinden. 

Materialer

Materialeliste fremsendes på mail umiddelbart efter din tilmelding. Som udgangspunkt får du brug for lærred i valgfri størrelse, strukturpasta, akrylmaling og evt. tørpigmenter. Øvrige materialer er inkluderet i prisen.

Du har mulighed for at tilkøbe en materialebuffet indeholdende akrylmaling, pigmenter og strukturpasta for kun kr. 298,- til brug på kurset. Så behøver du kun at medbringe/tilkøbe lærred. Beløbet betales på 1. kursusdag.

Som kursist hos CreateArt, får du 10% rabat på alle materialer på kursusdagene.

Forplejning

Vi sørger for kaffe/the og lidt til den søde tand under kurset.

Pris

Prisen for kurset inkl. bonus videoer er kr. 2.200,-

Inspiration & stemningsbilleder